header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Maa
11

Hisalis zoekt enthousiaste Barcoaches!

Ieder weekend dat er competitie wordt gespeeld is het clubhuis met onze gezellige bar geopend. De bar wordt zoals je weet altijd bemand door een aantal barmedewerkers en een barcoach. Op dit moment hebben we een superleuk Barcoach team van 15 vrijwilligers. Maar we zijn heel hard op zoek naar extra Barcoaches die ons willen helpen!

Wat doet een Barcoach?

Het gaat er voornamelijk om dat je de andere barvrijwilligers van die dag wegwijs maakt en dat zij een aanspreekpunt hebben en voor hun vragen bij je terecht kunnen. Je opent de bar, verdeelt de taken (koffie, kassa, broodjes, etc) zorgt ervoor dat het netjes blijft, beantwoordt vragen van bezoekers die bijvoorbeeld willen weten op welk veld ze spelen en helpt waar nodig achter de bar. Op rustige momenten kun je natuurlijk gezellig kletsen met je bargenoten.

Ben jij op een ochtend of middag Barcoach en heb of krijg je een vraag over iets waar je antwoord even niet op weet? Dat is helemaal niet erg. Want dan kun je je vraag stellen in onze groepsapp. Hier krijg je over het algemeen heel snel een antwoord op van één (of meerdere) van de andere barcoaches. We helpen elkaar altijd!

Hoe vaak ben je Barcoach?

De 6 maanden die we als clubhuis geopend zijn, moeten we bar bemensen. Dat doen we het liefst met een grote groep aan Barcoaches, zodat er genoeg weekenden over zijn om zelf ook gezellig langs de lijn te staan om te kijken. Als Barcoach draai je 2 dagdelen (een ochtend of een middag) in het najaar en 2 dagdelen in het voorjaar. Dat valt dus heel erg mee. Voor de duidelijkheid, ben je Barcoach dan komen de bardiensten die je normaal zou moeten draaien te vervallen. Dat scheelt weer! Welk dagdeel je zou willen is allemaal in overleg bespreekbaar en kan ook variabel zijn.

Lijkt het je wat, meld je aan bij het Barcoach team!

Denk je nu, lijkt me eigenlijk wel leuk maar ik heb dit nog nooit gedaan! Ook dat is geen probleem. We laten je eerst een keertje meedraaien met een ervaren Barcoach. Wij weten zeker dat jij dit kan. Wil je meer informatie? Bel dan met Marjelle. Dit kan via 06-15156660

Gerelateerde nieuwsberichten

Barcoaches gezocht

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.