header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Maa
26

Heb jij je bardiensten al gepland?

Wat heerlijk dat we na al die tijd ‘gewoon’ weer langs de lijn mogen supporten. En dat we ‘gewoon’ weer een bakje koffie of thee kunnen bestellen aan de bar of een broodje voor de lekkere trek. Je voelt ‘m misschien al aankomen. Want ja, dit alles willen we natuurlijk ook heel graag ‘gewoon’ weer organiseren. Maar daar hebben we wel ieders hulp en inzet voor nodig. Oftewel de bar moet goed bemand zijn om alle supporters en hockeyspelers van de nodige versnaperingen te voorzien!

 

Hoe zit dat ook alweer?

Omdat niet iedereen weet hoe het ook alweer zit met bardiensten draaien, leggen we het graag nog een keertje uit. We zijn een club die draait op vrijwilligers. Voor wat betreft de bardiensten hebben we met elkaar afgesproken (bij aanvang lidmaatschap) dat je per lid 2 bardiensten per jaar draait. Heb je bijvoorbeeld 1 kind dat lid is van Hisalis, dan draai je 2 bardiensten, heb je twee kinderen die spelen bij Hisalis, dan draai je 4 bardiensten. Speel je zelf bij de Senioren, dan draai je 2 bardiensten per jaar.

Ook als je al een andere rol voor de club vervult, coach, wedstrijdsecretariaat, voorzitter, plan je je bardiensten in, zo ontmoet je meer leden en leert iedereen elkaar kennen.

 

Inplannen of ingepland worden

De bardienst die je draait duurt ongeveer 2,5 uur. De bardiensten plan je zelf in via de Hisalis app. Heb jij al je bardiensten voor dit jaar al ingepland. Top!

 

Maar…

Wij checken 3 weken vooraf of de hele zaterdag en zondag goed bemand is. Is dat niet het geval, dan checken we wie nog ‘achterloopt’ met bardiensten draaien. En we plannen dan zelf mensen in. Heb jij nog niet al je bardiensten gedraaid, dan kan het dus zijn dat wij jou inplannen. Dit krijg je dan 3 weken van tevoren te horen. We gaan er dan natuurlijk vanuit dat je die dag ook kan. Maar kun je onverhoopt niet, dan ben je er zelf verantwoordelijk voor om vervanging te zoeken en dit aan ons door te geven, afzeggen binnen drie weken kan dus niet. Vergeet overigens niet om je alsnog voor een andere dag in te plannen!

 

Ben je 16 jaar? Dan mag je al bardienst draaien!

Wist je dat je vanaf je 16e jaar al achter de bar mag staan? Zowel op zaterdag als zondag! Je kunt jezelf inplannen. Tip! Vraag een teamgenoot of hij of zij ook bardienst wil draaien op dat tijdstip. Wel zo gezellig! (En je ouders vinden dit vast ook heel fijn!!)

 

Plan je bardienst nog snel in voor april, mei en juni

Voor de maanden april, mei en juni hebben we nog wat open gaten in de roosters! Moet jij nog een of meerdere bardiensten draaien, check dan de app en plan jezelf snel in! Daar maak je ons en de clubhuisgasten heel blij mee!

Gerelateerde nieuwsberichten

Barcoaches gezocht

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.