header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen H1/D1 Mei
22

D1 wint uit van IJburg met 2-1

Nieuws afbeelding

Zondag 22 mei, een dag met 20 graden en een zonnetje, perfecte omstandigheden voor het eerste dames team van Hisalis om bij IJburg op bezoek te gaan. En na het fiasco van vorige week werd het tijd om punten te pakken. Het team wil tenslotte in de derde klasse blijven hockeyen.

Na een stevige voorbespreking ging Hisalis van start. Er zaten 3 wissels op de bank, waarvan 2 toppers uit de A. Al gauw maakte IJburg de 1-0. Maar Hisalis liet zich niet van de wijs brengen en Bente Zandbergen scoorde uit een strafcorner met een harde strakke bal op de plank: 1-1.

Daarna ging het spel over en weer, zowel IJburg als Hisalis hadden mooie aanvallen en goede kansen.  Bente Zandbergen wist nog een keer te scoren, wederom een harde klap die nog net werd aangeraakt door een speelster van IJburg: 1-2.
De laatste 10 minuten van de wedstrijd waren onnodig spannend maar Hisalis wist de score  gelukkig te handhaven want deze punten waren hard nodig. En door het verlies van Baarn tegen Maarssen is de positie van Hisalis in de derde klasse inmiddels veilig gesteld.

Verslag: Veerle de Nes


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.