header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen H1/D1 Mei
22

H1 speelt 2-2 tegen Strawberries

Nieuws afbeelding

Onder een heerlijke lentezon speelde Hisalis heren 1 tegen Strawberries Heren 1 in Driehuis. De wedstrijd startte moeizaam voor de bezoekers en het eerste kwart verliep doelpuntloos. 


Halverwege het tweede kwart kwam Hisalis beter in het spel en zette Strawberries onder druk met goed opgezette aanvalslijnen. Dit resulteerde in een tweede strafcorner voor Hisalis, die in de rebound door Jochem van Schieveen hard werd ingeslagen. Via een verdediger van Strawberries ging de bal ver omhoog maar gelukkig voor Hisalis haakte de keeper van Driehuis de bal met zijn stick naar beneden het net in: 0-1.

 

Vijf minuten na rust maakte Strawberries de gelijkmaker met een bijzondere lage strafcornervariant over drie schijven. In het vierde kwart kwam de thuisploeg op voorsprong door opnieuw een strafcorner: 2-1. De passes van Hisalis kwamen niet goed uit de verf en de aanval liep telkens stuk op de stugge verdediging van Strawberries. De emoties in de wedstrijd liepen op door meerdere arbitraire beslissingen waardoor ook enkele spelers om onduidelijke redenen wat minuten op de bank moesten plaatsnemen.

 

Sven Cozijn bracht de stand kort voor tijd gelijk uit de strafcorner: 2-2. Bij winst was Hisalis al kampioen geworden, vandaar dat veel Hisalis supporters naar Driehuis waren afgereisd. Nu heeft Hisalis volgende week de kans om bij winst in de thuiswedstrijd tegen Waddinxveen kampioen te worden en te promoveren naar de tweede klasse. Hisalis verwacht dan veel supporters langs de lijn om het eerste team toe te juichen in die belangrijke wedstrijd.


 Foto’s H1: Auke Hoekstra

Caroline van den Bosch
PRCOM HC Hisalis

 

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.