header foto header foto header foto header foto
 
Hisalis 50 jaar Mei
25

Jubileumborrel trekt vol terras!

Nieuws afbeelding

Het was dinsdag 24 mei een bijzondere dag voor Hisalis. Deze dag was het namelijk precies 50 jaar geleden dat Hockeyclub Hisalis in de kleurrijke Bollenstreek werd opgericht. Een goede reden voor een feestje dus!

 

Gisteren werd het terras van Hisalis omgetoverd tot een heuse feestlocatie. Ruim 150 leden, ereleden, leden van verdiensten, oud-leden, ouders van leden, sponsoren, Vrienden van Hisalis en vrijwilligers alsmede genodigden van de gemeente en naburige sportverenigingen, werden hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels door het organisatiecomité Elian Cozijn, Linda de Bruin, Kitty Vonk en Marjelle Vink. 

 

Terwijl de schalen boordevol culinaire lekkernijen van Eetcafé De Voogd en Poelier van Dongen en de nodige koude drankjes door zes gastvrije Hisalis crew leden werden geserveerd, konden de gasten zelf gezellig op het zonnige terras met elkaar bijkletsen. Voorzitter Olaf Flippo blikte tijdens de borrel terug op de afgelopen jaren. Zo wist hij te vertellen dat het idee van het oprichten van een hockeyvereniging in Lisse kwam van zes mensen. Wat begon met één veld en zo’n 150 leden is 50 jaar later uitgegroeid tot een prachtige club met maar liefst drie velden en zo’n 650 leden. De ambitie om te groeien, is dus zeker gelukt! Maar dat betekent natuurlijk niet dat het hierbij blijft. Nog altijd is er volop ruimte voor hockeyspelers die bij deze club willen komen spelen.

 

Daarnaast hadden we nog een bijzondere gast in ons midden. Madeleine Buise, bestuurslid van de KNHB, was speciaal gekomen om Hisalis te feliciteren en complimenteren. We blinken niet alleen uit met onze gezellige club, maar ook het feit dat we een G-hockey lijn hebben (die overigens dik kampioen geworden is dit seizoen!) en een Funkey lijn voor de allerjongsten onder ons, wordt meer dan gewaardeerd.

 

Tot slot was het ook nog tijd voor een prachtige onthulling: de JubArt. Aan de muur van het clubhuis hangt sinds gisteren een prachtige wand met tal van kunstig versierde ballen die mogelijk gemaakt zijn door diverse teams; ook vrijwilligers, Hisalis commissies, sponsoren en zelfs gezinnen hebben meegedaan. Met als resultaat een kleurrijke muur waar de ogen absoluut bij het voorbijgaan op gericht zullen zijn.


We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Jubileumborrel. Bedankt voor jullie aanwezigheid!


             


Meer foto's te vinden op de website BlikOpLisse

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.