header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter Mei
27

Prijs voor Gezonde Sportkantine

Nieuws afbeelding
Eerder deze maand mocht Hisalis uit handen van Stichting JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) de prijs voor Gezonde Sportkantine in ontvangst nemen! 

Deze prijs is een geweldige erkenning voor bestuurslid en barhoofd Marjelle Vink, die zich al enige jaren inzet om ons baraanbod en sportlocatie stap voor stap gezonder te maken. Zo zijn wij al enige jaren rookvrij, wordt er op zaterdagen geen alcoholische dranken geschonken, ook geen 0.0 varianten, zijn energy drinks met veel suiker vervangen door varianten met minder suiker, worden er in het weekend gezonde broodjes met de hand gemaakt, is er vers fruit te koop, en nog veel meer. Maar natuurlijk houden we ook de tosti en bitterbal in ere... Hulde aan Marjelle!

De prijs werd uitgereikt door Team:Fit, een initiatief van Stichting JOGG. Deze stichting werkt nauw samen met lokale gemeenten en met sportkoepels als het NOC*NSF, en wordt mede gefinancierd door bedrijfspartners en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De uitreiking vond plaats tijdens het Gezamenlijk Overleg Sportverenigingen Landgoed Ter Specke, bij onze buren AV De Spartaan. Frank van Wieringen, de Team Buurt Sport Coach van Teylingen, heeft dit overleg opgezet met als doel om initiatieven die gebaat zijn met  samenwerking tussen de Ter Specke sportverenigingen te kunnen realiseren. Overigens mocht ook De Spartaan deze prijs in ontvangst nemen, dus er zijn al meerdere verenigingen die goed bezig zijn ... en Hisalis is daar één van!

Namens het bestuur,
Olaf Flippo
Voorzitter

Reacties

img

Maarten Knaap

27-5-2022 @ 09:49:53 |Wat een prachtige beloning voor dit goede werk Marjelle!

img

Wies van der Salm

27-5-2022 @ 21:49:16 |Hulde aan Marjelle! En het team om haar heeb!

Reageer op het nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

De nieuwe velden worden steeds meer realiteit

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.