header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jun
6

Wie o wie wil ons helpen?

Nieuws afbeelding

Na vele jaren met veel enthousiasme en zorg de ledenadministratie voor Hisalis te hebben verzorgd, heeft Ilona Duivenvoorden aangegeven deze taak nu neer te willen leggen. Wij bedanken Ilona hartelijk voor haar jarenlange inzet en bijdragen!

Dit betekent natuurlijk wel dat we nu, in ons jubileum jaar, naarstig op zoek zijn naar een opvolger/opvolgster ... Wie o wie wil ons helpen?

De ledenadministratie vergt geen specifieke hockeykennis, en kan qua tijdsindeling naar eigen inzicht worden ingevuld. Ook vergt deze rol zeker geen dagelijkse aandacht aangezien aanmeldingen met name voorkomen aan het begin van het seizoen en afmeldingen aan het einde. 'Druppelsgewijs' zijn er daarnaast dan nog af en toe mutaties er tussenin en is er voldoende tijd voor het opschonen van het bestand. 

Dit betekent dat ouders die zelf geen hockeyverleden hebben maar waarvan zoon of dochter op Hisalis hockeyt, zeker geschikt zijn om deze rol op te nemen! Ook voor jonge seniorleden is deze rol een mooie invulling die heel goed naast school/studie is te doen. Maar ook anderszins doen we natuurlijk heel graag een beroep op je!

Ben je ge├»nteresseerd om deze vacature op te vullen of andere vrijwilligersactiviteiten voor onze mooie vereniging uit te voeren, dan horen we dat natuurlijk graag van je, via een email aan [email protected].

 

Mede namens het bestuur,

 

Met sportieve groet,

 

Olaf Flippo

Voorzitter HC Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.