header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Jun
27

Praktische informatie - Hisalis Familiedag

Nieuws afbeelding

Het is bijna zover!

Zijn de spiertjes de afgelopen weken nog een beetje in beweging geweest? Oftewel ben jij en is jouw team er klaar voor? Want nog maar een paar dagen en dan vindt de Hisalis Familiedag plaats. Om te zorgen dat alles gezellig en vlekkeloos verloopt, willen we graag nog wat praktische info, huishoudelijke mededelingen en kleine (maar wel belangrijke) regeltjes met je delen.

Zorg dat je op tijd bent! – De Starttijd

48 teams die meedoen! Fantastisch toch? Dat betekent ook een strakke planning. Zorg er daarom voor dat je op tijd aanwezig bent op de dag zelf, maar ook op tijd bij jouw wedstrijden en fluitwedstrijden. De eerste teams starten om 9.50 uur. Zorg dat je minstens een half uur voor je allereerste wedstrijd aanwezig bent om alle informatie op te halen en een tafel voor jouw team te scoren. Jouw teamcaptain heeft inmiddels het speel- en fluitschema ontvangen.

Vanaf 9:10 uur - aanvang teams!

9.50 uur - De toeter gaat af en de eerste wedstrijden beginnen


Uitbreiding van je team?

De inschrijving zat al snel vol. Maar misschien wil jij toch nog mensen aan je team toevoegen. Gelukkig dat kan ook! LET OP! De teamcaptain kan als enige deelnemers voor het team toevoegen. De teamcaptain heeft een inschrijfbevestiging ontvangen. Hierin staat een link waarin je wijzigingen kunt doen in het team. Doen er extra spelers mee in het team, dan kan de teamcaptain invullen of je met het toernooi meedoet en of je wel of niet mee wil eten. De teamcaptain ontvangt een extra Tikkie van ons. Makkelijk geregeld! 


18 jaar en ouder? – Alcoholbeleid

Logisch natuurlijk maar alcohol wordt alleen aan je geschonken als je 18 jaar of ouder bent. Ben jij tussen de 18 en 25 jaar dan krijg je een bandje om. De club krijgt serieus problemen als er mensen zijn die toch alcohol drinken en jonger dan 18 jaar zijn. Dat kan een alcoholverbod voor de hele club betekenen. Dat wil je toch niet op je geweten hebben!


Laat je eigen alcohol thuis!

Nu we het toch over alcohol hebben. Het is NIET toegestaan om zelf alcohol mee te nemen. Betrappen we je hier toch op, dan wordt het direct ingenomen en ben je het kwijt. Dat zou zonde zijn.


Hisalis Rookvrij

De club is rookvrij. Dat betekent dit er nergens op de club gerookt mag worden. Dus ook niet langs de velden of aan je tafel. De enige plek waar het wel mag, is naast het clubhuis tussen de nooduitgang en de chilltent.


Zon, zon, zon - Smeer je goed in en drink voldoende water

Het is juli en de weergoden voor zaterdag zijn goed gezind, zorg er dus voor dat je je goed insmeert! En drink de hele dag voldoende water. Let ook goed op kinderen of ze niet verbranden en genoeg drinken.


Oeps een ongelukje – De EHBO

Een valpartij, een stick tegen je schenen… Liever niet natuurlijk, maar een ongeluk op zo’n Familiedag zit in een klein hoekje. Heb je hulp nodig van de EHBO, kom dan zo snel mogelijk naar het houten G-hockey hokje achterin bij veld 2. Daar zit de EHBO-post met hulpverleners van het Rode Kruis. Of spreek iemand van de evenementencommissie aan. Zij zijn te herkennen aan het rode Crew-Shirt. 


Fotowedstrijd - #hisalisfamiliedag

Ongetwijfeld worden er op de dag zelf heel wat kiekjes gemaakt. Heb jij Instagram? Post je foto dan met de #hisalisfamiliedag. Op de dag zelf maken we ook leuke polaroidfoto’s die je meekrijgt als aandenken!


Genoeg vertier voor iedereen – spelers en supporters

De hele dag bruist het op de club van de energie en de gezelligheid. Iedereen is welkom op de Hisalis Familiedag om hier deelgenoot van te zijn. Spelers, maar ook supporters. Wil je een team supporten of was je net te laat met inschrijven? Voel je welkom! Er is genoeg te doen en te beleven voor jong en oud.


Tot slot…

…wensen we iedereen alvast een zeer gezellige dag! Geniet er vooral van. Winnen is leuk maar zeker niet het belangrijkste. 


Tot zaterdag!!

De Hisalis Organisatie

Sven, Bas, Martine, Jocelyn, Marjelle & Judith

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.