header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Aug
29

Plan je bardienst in voor zaterdag of zondag

De wedstrijden voor de zaterdagen en zondagen voor komend najaar zijn gepland en de eerste oefenwedstrijden zijn zelfs al gespeeld. En dat betekent dat alle bardiensten voor de zaterdagen en zondagen nu ook ingepland staan. Heb jij jezelf nog niet ingedeeld, doe dit dan snel!

 

Er staan nog heel wat tijdstippen open op zowel de zaterdagen als de zondagen. Heel fijn als we alle dagen en tijdstippen bezet kunnen krijgen, zodat we niet zelf mensen hoeven in te plannen. Met zoveel leden moet dat lukken!

 

Wat is ook alweer de bedoeling? Twee keer bardienst per lid

Onze club draait volledig op vrijwilligers. Om te zorgen dat we iedereen van een bakje koffie, thee of ander verfrissend drankje of lekker hapje kunnen voorzien hebben we alle hulp nodig van de ouders van leden en de senioren leden zelf. We vragen daarom alle leden (van zowel de junioren als seniorenteams!) twee keer per jaar bardienst te draaien. De barplanning in de app is weer geopend, dus plan jezelf snel in!

 

Ben je 16 jaar of ouder? Plan jezelf dan in voor bardienst!

Hoe leuk is het om samen met een teamgenootje achter de bar te staan?! Als je 16 jaar of ouder bent, mag je jezelf inplannen op de zaterdag of de zondag. We zullen de coaches en teambegeleiders van de seniorenteams ook vragen om jullie hierop te attenderen. Want jullie hulp hebben we ook echt nodig!

 

Hoe plan je een bardienst in?

Via de Hisalis app kun je je indelen voor een bardienst. Ga naar Hisalis App en dan Meer/ Plan uw dienst en plan jezelf in op een geschikt moment. We verwachten van alle leden dat er twee diensten per lid per jaar wordt gedraaid. Heb je twee kinderen, dan betekent dat 4 bardiensten per jaar. Je kunt het natuurlijk spreiden over het jaar heen, maar ook twee diensten tegelijk draaien. Ben je 16 jaar of ouder, dan mag je zelf bardienst draaien. Zowel op zaterdag als zondag. 

 

Wat als er niet genoeg mensen ingepland staan?

Meestal krijgen we alle bardiensten goed bezet. Soms komt het toch voor dat er open plekken zijn op een zaterdag of zondag. In dat geval plannen wij zelf mensen in. Dit laten wij je via de mail weten. Word jij ingepland en kan je onverhoopt niet, dan zul je zelf voor vervanging moeten zorgen. Om te voorkomen dat dit gebeurt, is het dus het handigst als je zelf al tijdig je bardiensten inplant.

 

Barcoaches gezocht!

De bardiensten worden altijd gedraaid onder leiding van een barcoach. We hebben een leuke en supergezellige pool met barcoaches, maar zijn naarstig op zoek naar nog meer barcoaches! Als barcoach open je de bar, verdeel je de taken en zorg je voor het reilen en zeilen achter de bar. Je hoeft hier overigens geen horeca- of leidinggevende ervaring voor te hebben. Het is gewoon een leuke vrijwilligerstaak waar je ons als club heel erg mee kan helpen en blij mee maakt! Als barcoach draai je zo’n 4 tot 6 ochtend- of middagdiensten (wat jouw voorkeur heeft) per jaar. Je hoeft dan natuurlijk geen bardiensten meer te draaien. De barcoachdiensten vervangen dus de gewone bardiensten. Lijkt het je leuk om barcoach te worden? Stuur dan een mail naar [email protected]

 

Wat nog meer handig is om te weten:

  • Een bardienst kun je tot drie weken voor de ingeplande datum zelf wijzigen, daarna niet meer;
  • Kun je zelf onverwacht geen bardienst draaien (binnen drie weken voor je dienst) dan moet je zelf een vervanger zoeken. Wil je dit doorgeven aan [email protected]? Dan passen wij het schema aan.
  • Seniorenleden mogen geen bardienst tijdens hun eigen teamwedstrijd draaien; 

Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het emailadres: [email protected]


Alvast bedankt voor je medewerking!


Vriendelijke groet!

Judith de Krijger


Gerelateerde nieuwsberichten

Barcoaches gezocht

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.