header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen H1/D1 Nov
28

D1 haalt 1 punt bij Loenen: 1-1

Nieuws afbeelding

Gebrand om 3 punten op te halen reisde Dames 1 af naar Loenen. Al meteen vanaf het begin van de wedstrijd liet het team mooi hockey zien. Er waren dan ook al snel fraaie aanvallen maar helaas werden deze nog niet omgezet in doelpunten.  Aan het eind van het eerste kwart wist Loenen een strafcorner te forceren en deze werd goed benut: 1-0.  Met goede moed begon Hisalis aan het tweede kwart. Ook in dit kwart waren de bezoekers de meest aanvallende partij maar scoren lukte desondanks niet.

In de rust werd de tactiek voor de tweede helft nog even goed doorgenomen. Hierdoor gesterkt begon Hisalis overtuigend in het derde kwart. Meteen goede aanvallen naar voren en er werd een strafcorner gehaald. Deze werd op goal gesleept maar gestopt met het lichaam van een verdediger waardoor Hisalis opnieuw een strafcorner kreeg. Hisalis besloot een variant te spelen: de bal ging naar kop cirkel maar werd direct afgelegd op links. Daar stond Jolien van Schieveen klaar om de bal hard in het doel te schieten zodat de stand weer gelijk stond. Hisalis probeerde in het laatste kwart nog de volle winst te pakken maar dit lukte niet. Maar het team kon toch met een punt huiswaarts keren.

Dinsdag speelt Dames 1 hun laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Thuis om 20:30 uur tegen Purmerend.  Zien we jullie langs de lijn?

Wedstrijdverslag: Benice Wielinga 

Caroline van den Bosch
PRCOM HC Hisalis
27 november 2022

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.