header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Aug
8

Clinicdag Hockeykampen.nl donderdag 17 augustus

Nieuws afbeelding
We trappen het seizoen af met een gave clinicdag van HOCKEYKAMPEN.NL! 
Met een mooie lichaamsschijnbeweging stuur je jouw tegenstander de verkeerde kant op. Met een geweldige pass weet je de bal langs jouw verdediger te spelen waar je teamgenootje vrij staat. De adrenaline bruist door je lichaam wanneer je tegenstander op jou af komt gelopen om de bal af te pakken, de keuze is aan jou; een schitterende pass naar je teamgenoot of de actie van je leven. 
Hockey is een teamsport, waarbij het spelen van een duel onvermijdelijk is. Een tegenstander uitspelen kan het verschil maken tussen wel of niet scoren. Daarom organiseren wij een clinicdag over het spelen van een duel, samen of in je eentje. Wat doe je als je een overtal hebt? Of wat nou als er drie aanvallers op je af komen? Deze dag leert je welke keuzes er mogelijk zijn in een duel, overtal en ondertal en hoe je met deze situaties omgaat. 
 
Aanstaande donderdag 17 augustus organiseert hockeykampen.nl een clinicdag op HC Hisalis. Deze ultieme hockeydag is van 9.30 tot 16.30 uur. Je kan vanaf 09.00 uur gebracht en tot 17.00 uur opgehaald worden. Wij zijn vanaf 09.00 uur op de vereniging. Lunch, tussendoortjes en drinken zijn inbegrepen. 
 
Wil jij bij je vriendjes en vriendinnetjes in de groep? Geen probleem, geef dit door bij je aanmelding en dan zorgen wij dat het goed komt! 
 
Deelname kost 49,50 
Inschrijven kan via onderstaande link of op www.hockeykampen.nl 
 
Zien we jou daar??? 
 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.