header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Feb
29

Laatste herinnering barplanning

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders,

 

We hebben jullie de afgelopen weken al een aantal keren geĆÆnformeerd over de vernieuwde aanpak van de barplanning. Erg leuk om te horen dat een aantal teams dit al hebben opgepakt en alles al hebben geregeld voor bemensing van de bardienst waar ze voor zijn ingepland. 

Heb je dit nog niet gedaan? Onderneem dan alsjeblieft actie. 

Je kunt eenvoudig een poll uitzetten in jullie groepsapp met de datum of data dat jullie team aan de beurt is. Details over wat, hoe en wanneer kun je eenvoudig teruglezen in de eerdere mail berichten


Op een rijtje:

1. Fijn als je je al hebt aangemeld als barmedewerker. Wij kunnen geen herinneringen meer voor deze diensten sturen, dus zet hem in je agendašŸ˜Š.

2. Als teambegeleider, ouder of aanvoerder is het wel handig om de barbezetting een week voor tijd nog even te checken.

3. Tot aan de zomer is er een barcoach bij voor de opstart en het sluiten. Hij of zij is er puur om jullie te helpen met vragen die er zijn gedurende jullie dienst. Jullie zijn als team zelf verantwoordelijk.

4. Het sleutelkastje hangt nog niet, zodra dit wel zo is dan laten we dat via email weten. Voorlopig moet iemand van het team dat opent, de sleutels ophalen bij de fam. Kirby op de Molenstraat 3 in Lisse. Dit kan op donderdagavond of op vrijdagavond en eventueel zaterdag in overleg. 

De sleutels worden door het team van de ochtend overgedragen naar het team van de middag en deze zorgen dat de sleutels weer terugkomen bij de fam. Kirby.

5. Het ochtendteam van de zaterdagochtend heeft als taak om bij van Maanen in het Blokhuis in Lisse om de bar bestelling op te halen. 

Vanaf 8 uur staat onze bestelling klaar. Dit gaat op rekening. De bestelling graagmeenemen in tassen die je daar kunt krijgen, NIET meenemen in broodkratten, deze moeten namelijk retour.

6. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. 

7. Zorg dat je de checklist hebt doorgenomen voordat je dienst begint. Deze is ook na te lezen in eerdere mails. Ook hangen er checklists in de Hisalis bar.

 

Sportieve groet,

Astrid & Marjelle

Gerelateerde nieuwsberichten

Barcoaches gezocht

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.