header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Apr
26

Tentennacht C/D geannuleerd

Nieuws afbeelding

De tentennacht C/D die gepland stond op donderdag 9 en vrijdag 10 mei dit jaar kan helaas niet doorgaan. Een spijtige mededeling, maar een herziene planning van de renovatie van velden 2 en 3 zorgt ervoor dat vandaag is begonnen met de werkzaamheden. De reden voor de vervroegde start is dat de herinrichting van de Spekkelaan ook in de maanden mei, juni en juli gepland is. In de planning hiervan is rekening gehouden met dat Hisalis er pas vanaf 17 juni "last” van gaat krijgen. Dan wordt het stuk van de Achterweg Zuid naar de onderdoorgang van het parkeerterrein aangepakt. 


Onze velden moeten dus voor 17 juni klaar zijn, en da’s een hele klus. Zo wordt er bijvoorbeeld 1100 kubieke meter zand en bodemas afgevoerd in 40 grote vrachtwagens. Maar er wordt ook weer 1100 m3 lava-gesteente aangevoerd voor de nieuwe velden. En daarvoor is dus flink wat groot materieel nodig om dat te doen.


Om geen problemen te krijgen dat we niet klaar zijn op 17 juni is dus besloten om niet op 13 mei te beginnen, maar vandaag. En daar heeft de tentennacht dus last van. Zo kunnen we voor het toernooi geen gebruik maken van veld 2 en 3 en is het niet mogelijk om de tenten te plaatsen. Daarom is besloten om deze editie van de tentennacht te annuleren. We hopen dat iedereen hiervoor begrip heeft.


We zullen met alle deelnemers die zich al hadden aangemeld contact opnemen voor een terugbetaling.


Groetjes Jeugdevents

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.