header foto header foto header foto header foto
 
Persberichten Jun
24

FAMILIEHOCKEYDAG BIJ HISALIS GROOT SUCCES

Afgelopen zaterdag was er weer een geweldige familiehockeydag bij Hockeyclub Hisalis. Deze dag wordt elk jaar georganiseerd om het mogelijk te maken dat Hisalisleden met familieleden of vrienden een potje kunnen hockeyen. Met een recordaantal van 40 deelnemende teams was het een drukte van jewelste op de velden en daaromheen. Naast de familieteams samengesteld uit kleuters, kids en senioren waren er ook veel vriendenteams met een mix van hockeyers en niet-hockeyers. Dit leverde leuke kijkmomenten op! Tenslotte waren er ook de ´die-hard´ hockey teams die met een heel andere samenstelling dan normaal, fanatiek tegen elkaar ten strijd trokken, op een sportieve manier natuurlijk.
Voor de kleintjes had B4Kids, de naschoolse opvang organisatie die op de eerste etage van het clubhuis huist, een springkussen opgesteld waar druk gebruik van gemaakt werd.

Na afloop van de wedstrijden waren de bbq´s al opgestookt en dankzij de sponsoring van Persoon kon iedereen genieten van een sateetje en een lekker drankje zodat het nog lang gezellig bleef op de club. De Rabobank had tenslotte leuke prijzen voor de vrijwilligers die deze dag mogelijk maakten.

Om het geheel in stijl af te sluiten kwam een deel van de hockeyers ´s-avonds nog terug naar het clubhuis om nog een paar uurtjes te dansen. Kortom, volgend jaar komt er zeker weer een familiehockeydag bij Hisalis!
Caroline Beelen-van den Bosch

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.