header foto header foto header foto header foto
 
G-Hockey Mei
31

Uitreiking ABN AMRO sticks

Zaterdag 22 mei werden de G-hockeyers van HC Hisalis uit Lisse getrakteerd op een spiksplinternieuwe hockeystick. Niet zomaar een stick, maar een echte Princess T14 waarmee ook Nederlands beste hockeyspeler, Teun de Nooijer, speelt en vele successen behaalde.
Deze superstick is een cadeau van de ABN AMRO Bank. De sticks werden overhandigd door de districtsdirecteur Bollenstreek, Michel van Haren. Hij benadrukte de maatschappelijke en sociale waarde van sporten in het algemeen voor iedereen. Zoals op de foto is te zien waren alle kinderen waanzinnig blij met hun prachtige stick.
Extra bijzonder is het feit dat HC Hisalis als enige hockeyvereniging in de Duin- en Bollenstreek G-hockey aanbiedt voor kinderen en volwassenen met een geestelijke beperking. De club beschikt over een eigen G-hockeyveldje waarop iedere zaterdagochtend wordt getraind onder leiding van een enthousiast team deskundige vrijwilligers. Ook heeft HC Hisalis een eigen G-hockeyteam dat meedoet aan de door de KNHB georganiseerde G-hockeycompetitie. En wie weet, misschien zorgt de nieuwe stick voor een kampioenschap!
Wie een keertje wil komen kijken of meedoen met de G-hockeytraining is van harte welkom. Neem dan even contact op met Frank Vrijburg, voorzitter sectie G-hockey HC Hisalis, 06-26748282. Meer informatie is te vinden op: www.hchisalis.nl  bij ‘Informatie’ dan ‘G-Hockey bij Hisalis’.

Op de foto: ABN AMRO Districtsdirecteur Michel van Haren te midden van de G-hockeyers en begeleiders van HC Hisalis.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.