header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter Nov
20

VAN DE VOORZITTER

Beste allemaal!

Spelers, Ouders en Vrijwilligers,

 

Het seizoen draait nu volop, de voorronden zijn gespeeld en ieder team speelt nu hopelijk op

het eigen nivo.

 

Vele commissies zijn druk in de weer om met nieuwe vrijwilligers, nieuwe zaken te realiseren. Dat vraagt aanpassingen en tijd om één en ander in goede banen te leiden.

Wat ik merk is dat er veel nieuw elan is bijgekomen.

Wat zegt u bijvoorbeeld van 20 (!) nieuwe barhoofden die sinds kort, na een gedegen cursus Sociale Hygiëne, de leiding over de bardiensten hebben?

Of van de vernieuwde TC o.l.v. Peter Steenbergen, Peter ter Haak en Erik Klinge.
Zij zijn druk in de weer om het beleid niet alleen op te zetten, maar ook uitgevoerd en vooral ook gecommuniceerd te krijgen. Niet makkelijk als er zoveel beweging is in onze vereniging.

Maar goed dat het gebeurt en met vertrouwen zien we hun aanpak dan ook tegemoet.

 

Aanpassing wordt ook gevraagd van alle leden en hun ouders, want met de introductie van een nieuw automatiseringssysteem, ontstaan er nieuwe mogelijkheden.

Maar dan moet iedereen wel “inloggen” op de site om de actuele schema’s te zien en de eigen bardienst zelf in te gaan plannen.

Dit kan vanaf heden.

Ik roep alle ouders op hun eigen emailadres in LISA in te voeren zodat ze zelf ook o.a. gewaarschuwd worden voor rijdienst of bardienst, en ook belangrijke clubinfo direct onder ogen krijgen.

Helaas merkten wij bij de start van dit seizoen dat veel ouders niet op de hoogte waren van wijzigingen, mededelingen etc. omdat de e-mails hierover bij de kinderen terecht komen en ze deze kennelijk onvoldoende doorsturen.

 

Dus log even in op de website www.hchisalis.nl  met het lidnummer en wachtwoord van uw kind, waarna u bij “Instellingen” een tweede emailadres in kunt voeren.

 

Heeft u vragen richt die dan aan de betreffende commissies. De commissies staan allemaal op de website, zodat u bij de juiste persoon terecht komt.

 

Verder wens ik iedereen een fijn vervolg toe in deze eerste competitiehelft.

 

En graag allemaal tot 10 december bij de algemene ledenvergadering!

 

Sportieve groeten,

 

Marc Geerts

Gerelateerde nieuwsberichten

De nieuwe velden worden steeds meer realiteit

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.