header foto header foto header foto header foto
 
Mini van de week Feb
8

Mini van de Week, iets voor jou ?

Nog even en de lentecompetitie gaat weer van start! Ook hiervoor wordt voor iedere thuiswedstrijd van Dames-1 weer een Mini van de Week gekozen. De Mini van de Week wordt uitgenodigd als eresupporter van de wedstrijd. Een Mini van de Week wordt gekozen uit onze eigen F- en E-jeugd. Bij elke thuiswedstrijd kiezen we willekeurig een jongen of een meisje uit. We bellen je dan op en je krijgt een persoonlijke uitnodiging!

Na een drankje voor jou en jouw ouders zal je worden voorgesteld aan het hele team. Vervolgens ben je aanwezig bij de teambespreking en hoor je dus alle geheime afspraken die de speelsters onderling maken. Daarna ga je samen met de dames warm lopen en mag jij natuurlijk de keeper helpen inslaan. 

De Mini van de Week mag officieel de eerste afslag doen; pas daarna begint de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd mag je in de dug-out zitten bij de coaches en de wisselspelers. Als er iemand geblesseerd raakt dan moet je zo snel mogelijk met de waterzak of een ijscompresse de betreffende speelster weer fit zien te krijgen. In de rust mag je mee naar de kleedkamer zodat je kan meemaken hoe het er daar aan toe gaat! 

Na afloop bedankt je als Mini van de Week namens onze vereniging de scheidsrechters en de coaches van de tegenpartij. Daarna ga je gezellig met de leden van Dames-1 wat drinken in het clubhuis. En natuurlijk ontvang je een leuke herinnering aan deze speciale dag.

Wil jij graag een keer Mini van de Week worden? Geef je dan op via [email protected]. Wie weet zit jij straks in de Dug-Out!!!

Mocht je deze keer niet uitgekozen zijn, niet getreurd. De volgende keer doe je gewoon weer mee bij de trekking. Natuurlijk kun je ook gewoon op zondag komen kijken naar een wedstrijd van Dames-1, Heren-1 of een van de andere senioren teams. Supergezellig!

Sponsoren

App Android App IOS