header foto header foto header foto header foto
 
Ledenadministratie Sep
24

Oproep: controleer je email!

Beste leden (en ouders/verzorgers van leden),

Regelmatig worden we als vereniging geconfronteerd met email-adressen die niet meer correct blijken te zijn. Het up-to-date houden van je email-gegevens is van zeer groot belang voor het goed functioneren van de club. Foutieve gegevens in onze ledenadministratie zorgen bijvoorbeeld voor ontbrekende scheidsrechters, clubcommunicaties en doelgroep-mailingen die niet goed doorkomen, geen herinneringen voor bardiensten en noem maar op. Kortom, correcte emailadressen zijn essentieel om allerlei kernprocessen van onze club goed te laten verlopen. 

Het is dus voor het reilen en zeilen van de club heel belangrijk dat je je gegevens corrigeert als ze niet (meer) goed in onze ledenadministratie zijn opgenomen. Gelukkig kan je de controle relatief eenvoudig zelf uitvoeren.

Stap 1: log in via onze website www.hisalis.nl. Dit kan linksonder, onder het kopje ‘EMMA H.C. Hisalis’.

Direct onder het inloggen zie je verwijzingen waarmee je een eventueel vergeten lid-nummer (c.q. een vergeten wachtwoord) kan opvragen.

Stap 2: kies links (in het menu ‘EMMA’) de optie 'start' en controleer je gegevens.

Stap 3: bij fouten, kies links (in het menu ‘EMMA’) de optie 'instellingen'.

Stap 4: corrigeer waar nodig email-1, email-2 of je telefoonnummer.

Voor ouders/verzorgers: 'email-2' is het email-adres dat specifiek voor de ouder/verzorger is bedoeld. Als je inlogt als 'jeugdlid' is het helaas niet mogelijk om dit gegeven online aan te passen. Voor alle correcties die niet online zijn door te voeren kan een wijzigingverzoek worden gemaild naar '[email protected]'.

Namens de beheerders van het ledenadministratiesysteem alvast bedankt voor je medewerking!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.