header foto header foto header foto header foto
 
Arbitragecommissie Nov
24

Onze scheids, mijn held!

In de afgelopen weken hebben tal van verenigingen hun verhaal al op Onzescheids.nl gepost. Zij komen in aanmerking voor een prijs van € 5.000, net als andere verenigingen die de komende tijd hun aansprekende en inspirerende verhalen op de site plaatsen. In de campagne "Onze Scheids, Mijn Held” wordt zo uitgesproken wat elke sporter wel denkt, maar niet vaak zegt: zijn waardering voor de scheidsrechter, officials en arbitrage. Heb je een leuk verhaal over het fluiten bij Hisalis, laat het dan via onzescheids.nl weten!
Onze scheids, mijn held
Onze scheids, mijn held
Onze scheids, mijn held

IN DEZE EDITIE

Onze scheids, mijn held BEKENDE OUD-SPORTERS OVER SCHEIDSRECHTERS EN ARBITRAGE
Onze scheids, mijn held DOE MEE MET ONZE SCHEIDS, MIJN HELD
Onze scheids, mijn held ONZE SCHEIDS, MIJN HELD
Onze scheids, mijn held

BEKENDE OUD-SPORTERS OVER SCHEIDSRECHTERS EN ARBITRAGE:

Floris Evers, tophockeyer en winnaar Olympisch zilver:

"VAN EEN GOEDE SCHEIDSRECHTER HEB JE GEEN LAST, DIE IS ER EN DIE FLUIT ALS HET NODIG IS."

"Natuurlijk hebben we allemaal wel eens kritiek op de scheidsrechter, zeker op momenten dat we zelf niet lekker in ons vel zitten als spelers. Maar als geblesseerde teamgenoten bijvoorbeeld moeten fluiten op de training, besef je wel dat we groot respect moeten hebben voor de scheidsrechters en dat we blij moeten zijn dat er elke zondag weer twee zijn."

Onze scheids, mijn held

Fotografie: KNHB:Koen Suyk

Onze scheids, mijn held
Onze scheids, mijn held
Onze scheids, mijn held

LEES DE INSPIRERENDE VERHALEN OP ONZESCHEIDS.NL

In de afgelopen weken hebben tal van verenigingen hun verhaal al op Onzescheids.nl gepost. Zij komen in aanmerking voor een prijs van € 5.000, net als andere verenigingen die de komende tijd hun aansprekende en inspirerende verhalen op de site plaatsen. In de campagne "Onze Scheids, Mijn Held” wordt zo uitgesproken wat elke sporter wel denkt, maar niet vaak zegt: zijn waardering voor de scheidsrechter, officials en arbitrage.

Onze scheids, mijn held

Zo geeft rugbyvereniging R.C. Waterland uit Purmerend arbitrage die het verdient. De club zelf betrekt ouders door hen cursussen over het rugby en de regels aan te bieden. UNA/Brinvast uit Veldhoven stelde eind 2010 een arbitrageplan in, gericht op het aanstellen, opleiden en begeleiden van verenigingsscheidsrechters. En hockeyvereniging NMHC uit Nijmegen benadrukt het belang van een "goede structuur” voor het opleiden en inzetten van scheidsrechters. Zo staan er nog veel meer aansprekende en inspirerende verhalen van verenigingen uit verschillende sporten op Onzescheids.nl.

Onze scheids, mijn held

SPREEK JE OOK UIT. VERTEL HOE JIJ - EN JE VERENIGING - SCHEIDSRECHTERS WAARDEERT EN MAAK KANS OP € 5.000,- VOOR DE CLUB

KIJK OP ONZESCHEIDS.NL

Onze scheids, mijn held
Onze scheids, mijn held

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.