header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
2

Hawaii Tentennacht (C/D jeugd): aanmelden kan nog tot zondag!

Hisalis C en D jeugd opgelet! In het weekend van 11 en 12 mei organiseert HC Hisalis een tentennacht! Op zaterdag 11 mei is iedereen vanaf 13:30u welkom op de club. Om 14:00u worden de teams bekend gemaakt en kan het toernooi beginnen. De teams zullen verschillende wedstrijden en spelletjes spelen om zoveel mogelijk punten binnen te sprokkelen. ’s Avonds is er een snackkar op de club en eten we samen frietjes. Daarna kan iedereen zich klaarmaken voor een knallend Hawaiifeest!

Na overnachten in de grote legertenten starten we zondagochtend met een gezamenlijk ontbijt. Vervolgens zullen we het toernooi hervatten. Ook staat er om 12:00u nog een lunch klaar voor hongerige deelnemers.

We verwachten dat zondag rond 14:00u de prijzen uitgereikt worden aan de beste teams. Daarna zal iedereen weer richting huis gaan.

Ben jij er ook bij ?!

Voor inschrijven stuur naam / leeftijd / team / bijzonderheden naar [email protected] (let op: VÓÓR 29 APRIL).

De Bijdrage per deelnemer is €17,50, te betalen bij aankomst.

Beste ouders, we zorgen natuurlijk voor voldoende en professionele begeleiding. Voor vragen of noodgevallen is Wouter Driessen bereikbaar op 06-15880396. Het bovenstaande e-mailadres kan ook gebruikt worden om vragen te stellen.


Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.