header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Apr
13

Hockeyplaatjesactie HC Hisalis op woensdag 24 april 2013 van start!

Het is bijna zo ver. Woensdag 24 april a.s. start dan eindelijk de hockeyplaatjesactie van HC Hisalis in samenwerking met Hoogvliet supermarkten. De hockeyplaatjes van onze vereniging zijn verkrijgbaar bij de Hoogvliet-winkel aan het Hortusplein te Sassenheim en de winkel aan de Grachtweg te Lisse. Bij iedere € 10,- * aan boodschappen ontvang je een setje met sportplaatjes. Aan de kassa geef je aan van welke club je plaatjes spaart. Ook zullen er wekelijks setjes gratis verstrekt worden bij aankoop van een groot aantal interessante actieartikelen. Hou hiervoor de actiefolders van Hoogvliet, facebook.com/Hoogvliet.supermarkten én de lokale Hoogvliet Facebook-pagina goed in de gaten.

Hoogvliet supermarkten is 45 jaar en wie jarig is trakteert. Daarom krijgt ieder individueel gefotografeerd lid een fraai Hisalis-verzamelalbum gratis! De albums worden vanaf het weekend van 20 en 21 april via de vereniging verspreid. Hou hiervoor de website van de club goed in de gaten. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je woensdag 24 april a.s. direct kunt beginnen met het sparen van de plaatjes van je club. Overige leden en ge├»nteresseerden kunnen het album voor slechts € 3,99 aanschaffen bij de klantenservice van bovengenoemde Hoogvliet-winkels.

Kan jij niet langer wachten en ben je erg nieuwsgierig hoe het album er uit komt te zien? Like dan vandaag nog de lokale Hoogvliet Facebook-pagina door op de actiebanner te drukken of door op deze link te drukken: Hoogvliet Lisse. Bij iedere 75 likes wordt er vanaf maandag 15 april een deel van de cover van het album onthuld.

Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het voor iedereen haalbaar om alle verschillende plaatjes van je eigen club bij elkaar te sparen. Aan het einde van de actie, op 29 mei a.s., zal er een ruilbeurs plaatsvinden, zodat je ook nog dat laatste ontbrekende plaatje kunt bemachtigen.

Namens het bestuur van HC Hisalis en Hoogvliet supermarkten, veel spaarplezier toegewenst!

* exclusief emballage, tabak- en slijterijproducten.


Bijlage