header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
29

Uitslagen en sfeerimpressie Hisalis shoot-outs

Hisalis organiseerde gisteren voor de tweede keer de shoot-out clubkampioenschappen voor de jeugd tot zestien jaar. De shoot-outs zijn in de plaats gekomen van het nemen van strafballen om een wedstrijd die in gelijk spel is geƫindigd te beslissen. Na het spelen van vier voorrondes in fraai lenteweer kwam de ontknoping uiteindelijk in een zinderende finale. Na zes spannende shoot-outs kon voorzitter Hidde van der Wal de winnaars huldigen. De winnaars kregen een beker (of medaille) en voor alle andere deelnemers was er een fraai diploma om mee naar huis te nemen.


Top drie keepsters:

  1. Emily de Lijster (MB1)
  2. Dilliane Paff (MD1)
  3. Lieve Omvlee (MD3)


Top drie jongens:

  1. Folkert van der Wal (JC1)
  2. Rik ter Haak (JD1)
  3. Floris de Leeuw (JC1)


Top drie meisjes:

  1. Julie Vergroesen (MB1)
  2. Dominique Hoogendoorn (MC3)
  3. Elise Haak (MB1)


Hisalis vaardigt de nummers één en twee van jongens en meisjes en de beste keeper af naar de regionale kampioenschappen. Deze zijn voor de regio Noord-Holland/Midden op 9 juni van 10.00 -14.00 bij Myra (Amstelveen).

Aanvullend geven we een speciale eervolle vermelding voor jongelingen Mila Mohlmann (keepster M8D2) en Fleur Freriks (finaliste meisjes, MD3) die het toch maar durfde op te nemen tegen de C/B jeugd!

Op de foto van de prijswinnaars (van links naar rechts): Rik ter Haak (2e), Folkert van der Wal (1e), Elise Haak (3e), Julie Vergroesen (1e), Hisalis organisator Falco Paul, Emily de Lijster (1e), Hisalis Voorzitter Hidde van der Wal, Dilliane Paff (nr 2) en Dominque Hoogendoorn (nr 2).


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.