header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
20

Olmenhorst Hisalis Familiedag 22 juni aanstaande!

Op 22 juni aanstaande is de jaarlijkse Olmenhorst Familiedag 2013 bij Hisalis. Dit jaar staat de inschrijving open voor maximaal 44 teams. Het belooft net als vorig jaar een fantastische dag te worden! Om 10:30 uur begint het familietoernooi dat de hele dag zal duren. De vier poules zullen ingedeeld worden op speelsterkte. De gehele dag kunnen we energie opdoen met Olmenhorst appels en appeltaart!

De BBQ begint rond 16:30 uur. De Olmenhorst heeft naar goede traditie een mooi menu samengesteld. De wijnen komen van D'vino. De prijsuitreiking zal om 17:30 uur plaatsvinden met omlijsting door onze voorzitter Hidde van der Wal. Aansluitend maken we de winnaars van de Geraniumactie bekend en huldigen we natuurlijk de kampioensteams van dit seizoen. Voor de kinderen start direct na de prijsuitreiking een kinderdisco!

Ter afsluiting van het seizoen en de examenperiode is er wederom een dancefeest met bekende DJ's (aanvang 21:30 uur). De line up wordt binnenkort op de website bekend gemaakt. Het dancefeest is voor iedereen vanaf 16 jaar toegankelijk en zal tot in de kleine uurtjes duren. Je kunt je team inschrijven via bijgevoegd inschrijfformulier. 

Het inschrijfgeld voor het Olmenhorst familietoernooi bedraagt € 5 p.p. De BBQ kost € 6 p.p. De entree voor het dancefeest bedraagt € 5 p.p. Inschrijven kan per team tot uiterlijk 12 juni tegen betaling van het inschrijfgeld. Inschrijven kan per email: [email protected]. Betaling van het inschrijfgeld voor de familiedag, de BBQ en het feest kan op rekeningnummer 33.65.41.872 t.n.v. H.C. HISALIS o.v.v. de teamnaam. Een inschrijving is geldig na ontvangst van de betaling.

Ook kun je het inschrijfformulier met het inschrijfgeld in een envelop inleveren bij Anne Jet Holtrop, Laan van Rijckevorsel 13a in Lisse.


Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.