header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jun
26

Huldiging kampioenenteams en geraniumtoppers!

Dit jaar zijn er maar liefst twaalf jeugdteams die kampioen zijn geworden! Bij de junioren de MA4, MC1, MC4, MD1, JC2 en de JD1. Bij de Jongste Jeugd zijn de M8D1, M8E1, ME6, MF1, J8E1 en de JE4 winnaars. Je kunt hier de foto's van de huldiging bekijken! Zonder meer een topresultaat en een bevestiging dat het ingezette beleid vruchten begint af te werpen! Zeker omdat sommige teams zelfs in de sub-top uitkwamen!

De kampioenen van de Geraniumactie waren onbetwist de tummen! Zij wisten een overweldigende 1001 plantjes te verkopen. De toppers bij de tummen waren Siem Sprenkeling, Anne Zandvliet, Jente Reeuwijk, Marijn Jacobs, Sophie Hultzer, Marit van der Voort, Melissa Claassen, Anouk Bel, Claire Piek, Teun Moerman, Sofie de Wolf, Britt van der Holst, Anne van der Putten, Lauren Zandbergen. Zij kregen als dank allemaal een paar fraaie hockeysokken!

De hoogste nieuwe binnenkomer, op de derde plaats, met 243 planten is Siem Sprenkeling. Hij mag volgend jaar tijdens pinksteren met een ouder naar de WK Hockey in het Kyocera stadion in Den Haag. De tweede plaats, voor het tweede jaar, is voor Ties Flippo, met 255 planten. ook hij kan naar het WK afreizen met een ouder. En de winnaar, voor het derde jaar op rij, met een overweldigend aantal van 412 verkochte geraniums: Rens Heemskerk. Rens gaat samen met een vriendje en ouder naar  het WK Hockey!

Namens het bestuur bedankt allemaal!