header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter Sep
17

Van de Voorzitter

Beste sportvrienden,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Wat velen niet zien en weten is dat er door vele handen al weer erg veel voorbereidingen zijn gemaakt om er een optimaal seizoen van te maken. De wedstrijdkalender is compleet, de trainingen zijn alweer in volle hevigheid gestart, de competitie is begonnen, maar ook vele andere zaken zijn geregeld. Denk aan bar- indeling, scheidsrechters-indeling, materiaalvoorziening en nog veel meer zaken die er allemaal toe doen om leuk en met plezier te kunnen hockeyen. Dat is tevens wat een vereniging is en bindt; verenigd met elkaar de sport beoefenen. Met zijn allen de vereniging actief houden en van een ieder wordt verwacht zijn steentje daaraan bij te dragen.

Terugkijkend op het vorig seizoen wordt het een prachtige uitdaging om de sportieve resultaten te evenaren. Weten we het nog? In ons veertigjarig club bestaan (en jubileum jaar) hadden we maar liefst twaalf kampioensteams. Een geweldig resultaat en niet eerder voorgekomen in onze clubhistorie. Hulde en felicitaties aan alle teams, MA4, MC1, MC4, MD1, JD2, JD1 en voor de jongste jeugd M8D1, M8E1, ME6, MF1, J8E1 en JE4. De teams en spelers zijn uitvoerig gefeliciteerd op de traditioneel zeer gezellige Familiedag van HC Hisalis en met mooie medailles gefĂȘteerd. Dit excellente resultaat geeft aan dat HC Hisalis zich kan meten met de competitie. Een mooi zichtbaar resultaat en een bevestiging dat ons jeugd opleidingsplanzijn vruchten afwerpt.

Er is een nieuwe vertrouwenscommissie opgericht. Het gaat hier om de kernwaarden respect, integriteit, sportiviteit en aangepast positief gedrag, welke centraal dienen te staan in hoe we met elkaar dienen om te gaan. Dit is een belangrijk thema in de moderne sportwereld en graag dragen wij een voorbeeldfunctie uit om respectvol en sportief met de scheidsrechters, trainers, coaches, publiek en tegenstanders om te gaan.

Iedereen zal het gemerkt hebben, maar er is een flitsende nieuwe website. Toen ik gisteren even op de website keek, waren er maar liefst 127 leden online. Een teken dat de website gevonden wordt en veel meer dan voorheen wordt gebruikt. De mooie lay-out en de eenvoudige toegankelijkheid zijn een enorme verbetering. Falco Paul is de drijvende kracht achter de vernieuwde site en heeft vast nog andere leuke gimmicks in petto om de communicatie te optimaliseren. Proficiat met dit prachtige resultaat!

Gemeentes werken meer en meer op basis van werkelijke kosten en derhalve zien wij huurverhogingen en andere lastenverzwaringen op ons af komen. Tegelijkertijd zien we ook dat sponsorinkomsten dalen. Dit is een trend waar we alert op moeten blijven. Er zullen ongetwijfeld leden zijn waarvan de ouders, familie of vrienden bedrijven hebben waarvoor het interessant is om HC Hisalis te sponsoren. Met de huidige interactieve mogelijkheden die we als club kunnen aanbieden is sponsoren van Hisalis erg interessant voor bedrijven. Kaart dit intern gerust eens aan en indien interesse, contacteer de sponsorcommissie.

Ik wens jullie allemaal een heel mooi sportief seizoen toe!

Hidde van der Wal

Gerelateerde nieuwsberichten

De nieuwe velden worden steeds meer realiteit

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.