header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Okt
2

Wil jij helpen op het WK hockey 2014?

Het Rabobank Hockey World Cup 2014 toernooi komt steeds dichterbij! Tot het zover is moet er nog wel veel gebeuren. De voorbereidingen voor het WK zijn daarom al in volle gang. Er zijn veel vrijwilligers nodig tijdens dit grootschalige evenement. Daarom is de organisatie van het WK op zoek naar JOUW hulp! Doe je mee? Als WK vrijwilliger ben je onderdeel van het team dat het grootste sportevenement in eigen land van 2014 gaat organiseren!

Op de WK site worden verschillende functies aangeboden. Per vrijwilligersfunctie is er een korte omschrijving gegeven van de taken en werkzaamheden per functie, wat er van jou als vrijwilliger verwacht wordt en welke vaardigheden/kwaliteiten gewenst zijn bij een functie.

Elke functie heeft zijn eigen kenmerken, en er is altijd wel een functie te vinden die past bij jouw persoonlijkheid en capaciteiten! Houd de website derhalve goed in de gaten en blijft zodoende op de hoogte. Als een functie jou interesse heeft kan je je direct aanmelden.

Hopelijk zijn jullie nog steeds enhousiast en hebben jullie net zoveel zin in het WK als wij!

We houden jullie natuurlijk op de hoogte, maar je kunt het laatste nieuws ook volgen via de website, Twitter, Facebook en natuurlijk hockey.nl.

De Rabobank Hockey World Cup 2014 brengt de beste hockeyers en hockeysters van de wereld in Nederland. Een topsportspektakel dat je niet wilt missen! Veroveren de Oranje-vrouwen na Olympisch goud ook de wereldtitel? En pakken de Oranje-mannen WK-goud in eigen huis, net als in 1998? Er zijn maar liefst 76 wedstrijden en talloze muziek- cultuur- en sportevenementen buiten de stadions. Maak het mee in Den Haag!