Wedstrijdverslagen H1/D1 Okt
28

Kikkers winnen van Hisalis Dames-1 met 1-3

De bezoekers uit Nieuw Vennep stonden enkele plaatsen boven Hisalis en kwamen vol vertrouwen op 27 oktober aan in Lisse. De basis van Dames-1 is met elf spelers op dit moment nog niet op volledige sterkte. De rangen van Dames-1 werden deze week in het doel versterkt door keepster Emily de Lijster uit de MA1. Zij verdedigde de (overigens volledig vernieuwde) doelen met hart en ziel, en speelde een zeer goede wedstrijd. De A1 leverde naast Emily eveneens Julie Vergroesen en Anne Verkolf die bijzonder waardevol waren voor het team.

Helaas konden de invallers niet voorkomen dat de eerste helft verloren ging met 0-3 voor de Kikkers. Hisalis wist het spel in de tweede helft om te zetten en de Kikkers kwamen er daarna niet meer door. De thuisploeg wist haar eigen aanvalsters steeds beter in stelling te zetten en Loeke Nieuwenhuis bekroonde dit door een fraai doelpunt in de laatste tien minuten.

De eerste helft verloren, de tweede helft gewonnen, maar onder de streep helaas netto een verlies voor Dames-1.