Wedstrijdverslagen H1/D1 Nov
25

Heren 1 redt het niet tegen koploper Noordwijk

In de motregen trad het eerste herenteam van Hisalis aan tegen koploper Noordwijk.
Door de positie van de tegenstander was besloten om te kiezen voor een wat defensieve opstelling, alsmede door afwezigheid van enkele sterke spelers.

Noordwijk bepaalde de eerste helft het spel en vrij snel kwam de 0-1 tot stand na een goed uitgespeelde aanval. Kort daarna kreeg Noordwijk een strafcorner mee. De bal kwam op het lichaam van de lijnstopper van Hisalis, waarna de terecht gegeven strafbal tot de 0-2 leidde. Helaas voor de thuisploeg kwamen de bezoekers daarna steeds beter in hun spel, en bij rust stond er 0-5 op het scorebord.

De tweede helft gaf een heel ander beeld te zien: Noordwijk drong minder aan en Hisalis wist enkele malen gevaarlijk in de cirkel van de tegenstander te komen wat een aantal strafcorners opleverde, maar helaas voor de thuisploeg zonder succes. Keeper Flip van ’t Pad Bosch wist zijn doel met enkele spectaculaire acties verder vrij te houden zodat ruststand eveneens eindstand werd.