header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Maa
4

WK hockey - nog 100 dagen te gaan!

Het aftellen is begonnen! Nog maar 100 dagen tot de start van de Rabobank Hockey World Cup 2014. De voorbereidingen voor het grootste sportevenement van 2014 in Nederland zijn in volle gang! In deze update veel toernooi nieuws...

100 dagen te gaan!

Het laatste nieuws:
  • Verschillende Haaglanden clubs zijn druk met de organisatie van side events
  • De WK Ambassadeurs brengen het toernooi onder de aandacht binnen hun club en ruim 100 verenigingen hebben interesse getoond om een WK clubdag te organiseren.
  • De officiĆ«le WK-kleding is nu te koop en de webshop met unieke WK-merchandise gaat in maart online.
  • De bouw van het tweede stadion, het GreenFields Stadion, is gestart.
  • Veel vrijwilligers hebben zich inmiddels aangemeld om van het WK een succes te maken.
  • Ook de kaartverkoop gaat hard! Inmiddels zijn al acht speeldagen uitverkocht
Komende maanden staat onder andere de lancering van de WK-tune, het slaan van de medaille en de opbouw van het Hockeypark op de agenda.

This is Argentina!

Meld je aan als vrijwilliger!

Ben jij voor elke functie inzetbaar, oftewel: de alleskunner? Meld je dan nu aan voor de functie Super Suppoost en wordt onderdeel van onze vrijwilligerscrew! De inzet van vrijwilligers is onmisbaar en het is bijzonder om het evenement op deze manier mee te maken. Gerdy van Bellen, lid van Mixed Hockey Club Castricum was eerder vrijwilliger bij het EK: "Het is ontzettend leuk om bij te dragen aan zo'n topsportevenement. De vrijwilligers en de mensen van de KNHB werken in een hecht team samen in een goede sfeer. Er wordt goed voor je gezorgd, met volop eten en drinken en een kledingpakket. Het is geweldig dat we met z'n allen in Nederland zo'n topevenement kunnen neerzetten!"

Bedrijfshockey mixed 5-a-side toernooi

Op de openingsdag van het WK organiseert hockeyclub HGC een grootschalig 5-a-side bedrijventoernooi. In deze nieuwe competitievorm spelen teams met maximaal 5 spelers op een kwart veld. De teams vertegenwoordigen een WK-land en sluiten daar bij aan met kleuren of klederdracht. Het hockeyniveau kan varieren van beginners tot prestatiehockeyers. Het toernooi sluit af met een internationaal buffet en het kijken van de wedstrijd Nederland-Japan. Bedrijfshockeyteams met spelers vanaf 25 jaar kunnen zich aanmelden voor dit gezellige toernooi.

WK kleding te koop!

Vanaf 1 maart ook beschikbaar in de webshop!