header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Maa
24

Geraniumactie 2014 gestart

Deze week is de vereniging weer gestart met de befaamde "Geranium actie”. Hisalis is al in 1988 begonnen met deze altijd zeer succesvol verlopen clubactiviteit. Ook dit jaar is er weer een fraai aanbod van geraniums, petunia’s en millionbell’s die Hisalis zal leveren in samenwerking met kwekerij Alex Guldemond. 

Alle jeugdleden van Hisalis doen weer mee met deze leuke lente-actie en zullen de komende weken (vaak in Hisalis tenue) veel addressen in Hillegom, Sassenheim en Lisse gaan bezoeken. Met deze sympathieke actie wordt door de jeugdleden op deze wijze een fraai extra budget voor de club gegenereerd!

Uitlevering van de planten vindt plaats vanaf 23 april 2014, ruim op tijd om op Moederdag iedereen in de bloemen te kunnen zetten. Als straks de bloembollen weer uitgebloeid zijn kan iedereen zijn tuin, terras of balkon weer helemaal op laten fleuren met deze fraaie langbloeiers.

We wensen al onze jeugdleden heel veel succes met de verkoop! Voor de beste verkopers zijn er natuurlijk weer fraaie prijzen te winnen!
Bijlage