header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Mei
28

Hockey Republic nieuwe kleding- en materiaalsponsor

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat hockeyspeciaalzaak Hockey Republic vanaf 1 juli als kleding- en materiaalsponsor aan Hisalis is verbonden!

Hockey Republic is (met winkels in Haarlem, Bussum en Breda) zonder twijfel dé hockey speciaalzaak van Nederland. En vanaf deze zomer opent het bedrijf in Utrecht zelfs de grootste hockeywinkel van Nederland!

Hisalis kan de clubkleding via Hockey Republic voor een een zeer scherp prijsniveau aanbieden. In het filiaal in Haarlem (gevestigd aan de Wagenweg 130) kan je straks onze clubkleding aantreffen. Als extra service komt Hockey Republic drie tot vier keer met de "mobiele winkel” naar de club. Verdere details hierover zullen we binnenkort naar buiten brengen.

De winkels hebben een zeer ruim assortiment aan sticks, schoenen, kleding en accessoires. Bovendien staat natuurlijk deskundig personeel met de nodige (top) hockeyervaring de klanten ten dienst. Producten als schoenen en sticks kunnen uitgebreid worden getest op de eigen indoor kunstgrasvelden. Kortom, winkelen bij Hockey Republic is een echte beleving! 

Wil je een voorproefje van het assortiment, en een kijkje in de winkel nemen? Kijk dan snel op www.hockeyrepublic.nl.