header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
31

Sfeerimpressie WK clubdag (met foto's/video's)

Afgelopen donderdag stond de club helemaal in het teken van het wereldkampioenschap hockey. Uiteraard zorgde de berichten over het goedgekeurde derde veld voor een topsfeer, ondanks dat het de koudste meidag was sinds 1983. In deze reportage een verslag van de dag en nartuurlijk heel veel foto's en videomateriaal!

Van de vroege ochtend tot in de avond waren er activiteiten voor jong en oud. De opening was voor de allerkleinsten met een activiteit rondom "Stockey” de WK mascotte.

Rond half elf starten de E-jeugd aan de zogenaamde reis-om-de-wereld. De organisatie had een prachtig circuit uitgezet dat thematisch was ingericht rondom de deelnemende WK landen.

Daarna was het de beurt aan de D-jeugd in het onderdeel ‘lift your skills’. De kids konden technische hoogstandjes als de air-drag en kapflats oefenen in een circuitvorm. De beste deelnemers kregen de verschillende landsvlaggen mee naar huis.De C/B/A jeugd waren in een 5-vs-5 toernooivorm verdeeld over de verschillende bollenclubs. Eén van de Hisalis jongensformaties wist een verdienstelijke tweede plaats te behalen in Noordwijk!

Bij Hisalis was ondertussen een keepersclinic gestart waar het vele keeperstalent uit de regio een mooie training kreeg onder de bezielende begeleiding van keepertrainer Maarten Knaap. Zo was er onder meer een "ingevlogen” team van H.V. Myra om de keepers de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Job, Joey en Sjoerd: bedankt!! H2 keeper Pim Vreeken wist de keepers letterlijk onder vuur te nemen met een spectaculair ballenkanon.

De afsluiting van de dag was een shootout-competitie voor de senioren. Na een spannende voorronde werden de punten opgemaakt, waarna tamelijk verrassend het H1 team het strijdtoneel moest verlaten (we noemen geen namen...). De finale zou plaatsvinden tussen team "old shooters” (veteranen Jan Karel Sterkenburg, Chris de Jong en Falco Paul) en team "Schieveen” (Kees junior, Kees senior en Piet Marbus). De spanning brak het veteranenteam uiteindelijk op en de combinatie Schieveen bleek na drie rondes opermachtig!

Het bleef daarna nog lang erg gezellig op de club...

Organisatie WK clubdag: bedankt voor deze mooie dag!!!!!


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.