header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jun
2

Heren-2 maakt promotie naar vierde klasse!

Heren-2 wist afgelopen zondag te promoveren naar de vierde klasse! Om kampioen te worden moest H2 zondag winnen. Een dergelijk uitgangspunt is het recept voor een aanvallende en spannende wedstrijd. Tegenstander Amsterdam gaf absoluut niets weg. Hisalis kreeg geen grip op het bezoekende team en het wilde maar niet te lukken om de bal in het doel van Amsterdam te krijgen. Twee keer leek het te lukken maar de prima arbiters moesten in beide gevallen het 'doelpunt' afkeuren in verband met de recentelijk weer ingevoerde regel ten aanzien van eigen doelpunten. Keeper Pim Vreeken wist in de laatste fase behendig meerdere doelpogingen goed af te wenden. Het bleef daarom tot de laatste minuut heel spannend. De Titanenstrijd eindigde uiteindelijk in een 0-0 gelijkspel. 

Door deze uitslag was het team afhankelijk geworden van rivaal Haarlem. Winst van Haarlem zou een eerste plaats voor Haarlem en een tweede plaats voor Hisalis betekenen. Later in de middag kwam de uitslag door, maar deze was helaas niet gunstig voor Hisalis. Een 9-8 (!) overwinning van Haarlem betekende dat Hisalis zou eindigden op de tweede plaats. 

Het kampioenschap dus net misgelopen, maar met deze tweede plek is het (dit jaar verjongde) team wel door naar de vierde klasse met een welverdiende promotie! Proficiat Heren-2, prima prestatie!


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

16-12 Hisalis Kerstgala