header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Sep
12

Clubactie bij Jumbo Weeland

Vanaf komende zaterdag 13 september gedurende een periode van tien weken heeft Jumbo Weeland in winkelcentrum Poelmarkt (in de Poelpolder in Lisse) een actie die ten goede komt aan een zestiental sportverengingen in Lisse. Zo ook aan Hisalis!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Elke klant ontvangt bij iedere tien euro aan boodschappen een muntje met een waarde van tien eurocent. Bij de uitgang van de winkel staat er voor iedere vereniging een koker waar de muntjes in kunnen. En natuurlijk gaan wij met zijn allen alle muntjes in de "Hisalis-koker” doen!!!

Na tien weken zal voor iedere vereniging de balans worden opgemaakt en het gespaarde bedrag worden uitgekeerd.

Uit ervaring weet Jumbo Weeland dat met een actie als deze er een bedrag van wel tienduizend euro opgehaald kan worden. Dat zou voor ons, als een van de grotere verenigingen in Lisse wel eens een substantieel bedrag kunnen opleveren. Iedere week maakt Jumbo Weeland een tussenstand bekend; zo kunnen we goed volgen hoe onze opbrengsten zijn.

Help de verenging een handje en roep familieleden en vrienden op om vanaf komende zaterdag tot aan 23 november de boodschappen te doen in de Poel bij Jumbo Weeland.

Het G-Hockey zal dit seizoen bij Hisalis tien jaar bestaan. Het bestuur zal ter gelegenheid van dit mooie jubileum de opbrengst ondermeer gebruiken om een groot G-hockey tournooi in het voorjaar van 2015 te organiseren!