header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Okt
13

Voorgesteld: Trend en Garden

Hisalis is erg verheugd Trend en Garden als nieuwe sponsor te mogen verwelkomen! Trend en Garden is een hoveniersbedrijf gevestigd in Hillegom met een werkgebied tussen Haarlem en Den Haag. Het bedrijf werkt voornamelijk voor particulieren maar heeft ook diverse bedrijven in haar klantenbestand. 

Trend en Garden heeft al flink wat tevreden klanten rondom Lisse en Hillegom maar het bedrijf wil de komende tijd graag het netwerk in Sassenheim uitbreiden. De sponsorverbinding met Hisalis ligt dus voor de hand gezien het verzorgingsgebied van de club. De uitstraling van onze club (en de hockeysport meer in het algemeen) past ook prima bij Trend en Garden!

Trend en Garden kan alle buitenwerkzaamheden voor haar rekening nemen, van tuinontwerp en aanleg tot tuinonderhoud en tuinrenovatie. Natuurlijk zijn aanverwante werkzaamheden als straatwerk en het bouwen van houtconstructies (zoals vlonders, schuttingen, schoeiingen, keerwanden, veranda's, tuinhuizen en schuren) in het programma van Trend en Garden opgenomen. Ook voor het regulier onderhoud zijn er diverse mogelijkheden bij Trend en Garden, bijvoorbeeld in de vorm van een tuinonderhoudscontract (wekelijks, maandelijks of per seizoen).

Wil je meer informatie over Trend en Garden? 

Bezoek dan de website www.trendengarden.nl of neem rechtstreeks contact op (via e-mail [email protected] of telefonisch 06-53421518)