header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Okt
29

Brandende vragen voor Lies Spruit of Maartje Paumen?

Heb je een brandende vraag voor Lies Spruit of Maartje Paumen? Stel hem! Zaterdag 8 november zullen de twee nieuwe kunstgrasvelden in de ochtend officieel worden geopend. We hebben hier samen met de Rabobank Bollenstreek een spectaculair programma voor gemaakt. De burgemeester van Lisse, Lies Spruit, heeft ons toegezegd dat zij deze feestelijke opening graag komt verrichten. Zij krijgt hierbij assistentie van onze Nederlandse Top Hockeyster Maartje Paumen. Wij zijn uiteraard reuze trots dat wij beiden bij ons op de club mogen ontvangen.

Lies Spruit

Na de officiĆ«le openingsceremonie willen wij graag de Hisalissers de kans geven hun "brandende" vraag aan de Burgemeester of aan Maartje Paumen te laten stellen. Heb je altijd al willen weten: "Hoe zwaar de ambtsketting van de Burgemeester is" of "Hoeveel km per uur de ballen van Maartje Paumen gaan"? Laat het ons weten, en wie weet wordt jouw vraag uitgekozen om in levende lijve aan hen te mogen stellen.

De tien allerleukste vragen zullen hiervoor worden uitgekozen. Deze "persconferentie" zal zaterdag 8 november van ca. 10:15 tot 10:45 uur plaatsvinden. Check of je niet uit hoeft te spelen en dat je op de club aanwezig kunt zijn.

Het is niet meer mogelijk om vragen in te sturen. Kom naar de persconferentie. Wie weet wordt jou vraag door een ander gesteld.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.