header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Okt
31

Terugblik bezoek Ashford en Merchant Taylors Schools

Eind oktober heeft Hisalis bezoek gehad van schoolteams uit Engeland. Op 23 oktober 2014 speelde de MC3 tegen een team van de Ashford School uit Kent. De speelsters van Hisalis wachtten het team samen met hun coaches aan het eind van de middag op en om 18.30 uur begon de wedstrijd met de overhandiging van een Hisalis-vaan. Bij de start van de wedstrijd waren vele ouders aanwezig om beide teams aan te moedigen. De jongens die met het schoolteam meereisden moedigden hun klasgenoten ook vanaf de kant aan. Een spannende wedstrijd die eindigde met een 6-0 overwinning voor Hisalis. Ter afsluiting was er een feestelijk buffet verzorgd door de ouders van MC3. De Engelse keepster ontving uit handen van het team een Hisalis-trui voor haar rol als meest sportieve speelster. 

Dinsdag 28 oktober 2014 was het de beurt aan JD2 en J8E1. De spelers en coachen ontvingen 2 teams uit de Engelse Under-13-categorie van de Merchant Taylors School uit Northwood. Deze jongens spelen op school 8x8 en zo konden er 2 wedstrijden tegelijkertijd gespeeld worden. De start van de wedstrijd ging traditioneel gepaard met handen schudden en de overhandiging van een vaantje. De Hisalis-spelers waren veel jonger dan hun tegenstanders en speelden onder aanmoediging van vele ouders langs de lijn twee spannende wedstrijden waarin ze alles hebben gegeven. Dit resulteerde in een totaalstand van 3-5 en 0-9. 

Op verzoek van de Engelse begeleiding speelden de jongens van de Merchant Taylors school op woensdag nog een wedstrijd bij Hisalis, dit keer tegen JD1. Nu werden de Engelse jongens uitgedaagd om 11x11 te spelen, als voorbereiding op hun volgende schooljaar wanneer ze ook overgaan naar een heel veld. Hisalis speelde met 12 spelers tegen de gecombineerde Engelse teams met twintig spelers. Er ontstond een spannende wedstrijd waarbij Hisalis met 3-0 heeft gewonnen. Deze tweede ontmoeting werd beÃĢindigt met het uitdelen van Nederlandse pepernoten en de toezegging dat Hisalis hen graag terugziet in de toekomst!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.