header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
12

Hisalis Geraniumactie

Zoals jullie gemerkt hebben, zijn we weer gestart met de befaamde "Geranium actie". Hisalis is al in 1988 begonnen met deze altijd zeer succesvol verlopen clubactiviteit. Aan alle jeugdleden van Hisalis wordt een beroep gedaan om mee te doen aan deze sympathieke lente actie. De opbrengst van deze actie is hard nodig om de vereniging te kunnen laten draaien, maar ook om de contributie niet te veel te hoeven laten stijgen. De kosten voor trainers, het clubhuis, de hockeymaterialen en de de velden zijn namelijk aanzienlijk. De ervaring is dat mensen genieten van onze leuke bloeiende planten en we zijn ook op tijd voor Moederdag, dat valt dit jaar op zondag 10 mei.

Hisalis heeft wederom een kweker gevonden om de beste kwaliteit planten (stekgoed en geen zaaigoed) in te kopen, waar Hisalis heel blij mee is. Als straks de bloembollen weer uitgebloeid zijn, kan iedereen met deze actie zijn tuin, terras of balkon weer helemaal op laten fleuren met onze fraaie geraniums, petunia's en millionbell's. Het overzicht van de te bestellen planten vindt u in de bijlage. 

De totale bestelling voor 2015 kan hier in het Opgave Formulier worden opgegeven.

De Geranium actie is in maart begonnen en loopt door tot woensdag 15 april 2015.

Dit jaar hebben is er een nieuw adres om de geraniums op te halen: Essenlaan 5, 2161 VZ in Lisse. Uitlevering van de planten vindt plaats op woensdag 29 april van 13.30 tot 17 uur.

De Geranium commissie wenst iedereen veel succes toe bij de verkoop! Op de Hisalis familiedag op 13 juni 2015 worden weer prijzen uitgereikt aan de Top verkopers van de club!

Voor vragen: [email protected]

 

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.