header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Maa
22

Bloemencorso 25 april: Hisalis slecht bereikbaar

In verband met het jaarlijks Bloemencorso is de club op 25 april vanaf 10:00 uur lastig bereikbaar. Reken op een behoorlijke vertraging richting Hisalis en vertrek dus ruim op tijd. Ook teams die niet 'thuis' spelen dienen rekening te houden met vertraging.

Naast de gebruikelijke afsluitingen wijzen we ook op de gedeeltelijke afsluiting van de Lisserweg (aansluiting A44 richting Lisserbroek). Deze weg krijgt nieuw asfalt en dat gebeurt tussen 20 april en 15 mei. Gemotoriseerd verkeer kan in die periode de weg niet gebruiken.

Hisalis is op 25 april het best bereikbaar vanuit de richting Haarlem via Aerdenhout en Vogelenzang vanaf de N206 (de 'Provinciale weg') richting Lisse. Zie ook de kaart in de bijlage bij dit bericht. Vanaf de Delfweg het spoor over en dan via de Stationsweg langs de Keukenhof. Daarna vóór de (tweede) grote parkeerplaats van de Keukenhof rechtsaf de van Lyndenweg op.

Bij het einde van deze weg links de Speckelaan op. Dan rechts parkeren bij F.C. Lisse of links bij Hisalis (let op: zeer beperkt aantal plaatsen).
Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.