header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
13

De Olmenhorst familiedag 2015

Nog maar één nachtje slapen en dan begint de fameuze Olmenhorst familiedag bij HC Hisalis. We verwachten alle Captains en spelers van de teams rond 9:30 uur. De Captain ontvangt dan onder andere het wedstrijdschema en de bonnen voor de BBQ bij de wedstrijd tafel. Het toernooi met de traditioneel gezamenlijke warming-up deze is rond 10:00 uur.

Door de vele inschrijvingen dit jaar, start de eerste wedstrijd om 10:30 uur!

Naast het familietoernooi, worden op deze dag onze kampioenen gehuldigd en zetten we de topverkopers van de Geraniumactie in het zonnetje. De dag wordt zoals ieder jaar afgesloten met een BBQ, geheel verzorgd door de Olmenhorst.
Olmenhorst

Het familie toernooi wordt gespeeld op een half veld. De teams worden op sterkte in poules ingedeeld en spelen 8 tegen 8 zonder keeper. Ieder team mag net zoveel wisselspelers meenemen als de teamcaptain nodig acht. Bij het aanmelden van de teams moet je het niveau van de spelers opgegeven (leeftijd en ervaring). Volgende week berichten wij via de website dat de inschrijving geopend is. Stem nu alvast af wie je graag in je dreamteam zou willen. De teams mogen een mengeling van senioren en jonge sterspelers zijn.

Tot 13 juni!

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.