header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
25

Geslaagd Rabobank Bollenstreek Clubtoernooi 2015

Op maandag 2e pinksterdag werd de tweede editie van het Rabobank Bollenstreek Clubtoernooi georganiseerd. Drie verenigingen uit de Bollenstreek namen het in five-a-side formaat tegen elkaar op. Een spelvorm waar veel snelheid en techniek bij komt kijken. De gemengde teams waren niet gebaseerd op de normale teamindelingen. Dat maakt het een leuk en competitief toernooi voor alle deelnemers.

Extra leuk, je komt de kinderen tegen die je kent via school, via vrienden en vriendinnen, via andere sporten of … hoe dan ook. Dat het zo regionaal is maakt dit toernooi daarom extra bijzonder.

Op het complex bij Hisalis werd de finale gespeeld tussen een team uit Noorwijk en een team uit Voorhout (team naam: Ellen Hoog). Voorhout stond 3-1 achter maar wist vlak voor het verstrijken van de officiële speeltijd gelijk te maken 3-3. Dit betekende een verlenging van 5 minuten. Helaas wist geen van de ploegen in de verlenging het verschil te maken. Hierna werd doorgespeeld volgens het golden goal principe.

Voorhout wist nu als eerste te scoren en was daarmee de uiteindelijke winnaar in de leeftijdscategorie "C”. Op het complex van Noordwijk wist een team van Hisalis de 1e plek te bereiken in de leeftijdscategorie "D”. Ook daar in een spannende finale tegen Noordwijk HC.

Klik hier voor de foto's

Mede met het weer dat beter was dan alle voorspellingen, kijken we terug op een mooie hockeydag.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.