header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
28

Olmenhorst familiedag 2015 - Inschrijving gestart

De Olmenhorst familiedag komt er aan, de gezelligste Hisalis dag van het jaar! Op zaterdag 13 juni is de afsluiting van het hockeyseizoen 2014/2015 gepland. En zoals ieder jaar sluiten we ook dit jaar af met de Olmenhorst familiedag. Het hockeytoernooi voor alle leeftijden. 

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend, ga direct naar het inschrijfformulier.

Je kunt je inschrijven voor het 8 tegen 8 familietoernooi en ook voor de BBQ. De BBQ wordt ook dit jaar weer volledig verzorgd door de Olmenhorst. De kosten voor het toernooi zijn € 6,50 pp, de BBQ kost € 7,00. 

Wil je meedoen? Dat is heel eenvoudig:

  1. Ga met je vrienden (of familie) samen zitten en stem af wie in jullie dreamteam zit;
  2. bedenk een leuke teamnaam;
  3. kies een captain/aanvoerder;
  4. deze captain/aanvoerder schrijft het team voor 6 juni 2015 in;
  5. stem onderling de teamkleding af, hier zijn bonuspunten mee te verdienen.


Iedereen mag meedoen met het familietoernooi, ook als geen hockeyervaring hebt, of als je niet lid bent. De teams mogen een mengeling van senioren en jonge sterspelers zijn. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving.

Bij het familietoernooi staat de sfeer en de gezelligheid voorop. Er zijn weer bonuspunten te verdienen voor het meest sportieve team. De inschrijving staat op voor iedereen tussen de 5 en de 99 jaar.

Net als voorgaande jaren worden de teams ingedeeld in poules op hun eigen niveau. Je kunt met minder dan 8 personen inschrijven. Dan zal de organisatie een voorstel doen om 2 teams samen te voegen.

Wil niet iedereen hockeyen, maar wel aanschuiven bij de BBQ? Je kunt je ook alleen voor de BBQ inschrijven. Het is zelfs mogelijk om een team in te schrijven, zonder deelnemers aan het familietoernooi.

Het is ook mogelijk om alleen mee te doen met het hockeytoernooi. Dit kun je gewoon op het inschrijfformulier aangeven. Kun je alleen mee doen met het toernooi, maar niet met de BBQ. Ook dat is mogelijk.

Let op! Komt er een speler bij, geen probleem: vul het formulier nogmaals in met dezelfde teamnaam en alleen de extra speler. Je ontvangt dan een update van de bevestiging.

Kun je niet meer wachten, ga dan snel naar het inschrijfformulier en we zien jullie op 13 juni.


 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.