Technische Commissie Mei
31

Dames 2 winnen kampioenswedstrijd!

In het 'verre' Heerhugowaard speelde Dames 2 op een wat natte zondagmiddag hun kampioenswedstrijd. De eerste helft verliep mede dankzij het langzaam spelende zandveld wat traag. Toch wist D2 in deze eerste 35 minuten het openingsdoelpunt te scoren uit een prachtige tip-in.

In de tweede helft kreeg de formatie uit Lisse vrij snel een strafcorner tegen waaruit Heerhugowaard de gelijkmaker kon scoren. Dames 2 gaf vol tegengas en na een prachtige combinatie scoorde Irene de 2-1. De tegenpartij zakte daardoor wat in waarna het spelverloop voorspoedig verliep voor Lisse. De 3-1 volgde binnen een paar minuten door Nadine. Sanne wist de eindstand tot 4-1 te brengen.

Door dit prima wedstrijdresultaat kon de damesformatie het begeerde kampioenschap binnenhalen! Daarom drie hoeraatje voor Dames 2: Hiep Hoi! - Hiep Hoi! - Hiep Hoi!