header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Jun
6

Mobiele winkel van Hockey Republic op 13 juni bij de club

Tijdens de familiedag komt Hockey Republic Haarlem naar HC Hisalis. Ze komen met een mobiele winkel op het plein naast het clubhuis. Vanaf ongeveer 11.00 uur tot circa 14.00 uur is er de gelegenheid om onder andere de Hisalis-kleding aan te schaffen. Daarnaast hebben ze alles mee voor de basis outfit van een hockeyspeler. Van scheenbeschermer tot gripje, en van haarbandjes tot bitjes.

Speciaal voor deze dag nemen ze STAG Funkousen mee. Zo wordt het erg gemakkelijk om die extra punten voor de originele teamkleding te scoren.

En wie niet optimaal kan presteren vanwege slecht materiaal, die kan direct zijn stick en/of schoenen vervangen om met optimale materiaal te spelen. Hockey Republic neemt een selectie van sticks en schoenen mee.

Het is voor Hockey Republic lastig om het hele assortiment aan sticks en hockeyschoenen mee te nemen. Voor het persoonlijke advies en de mogelijkheid om onder begeleiding een stick te testen kan je het beste naar de winkel in Haarlem gaan. Hockey Republic is gevestigd aan de Wagenweg 130 in Haarlem.