header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter Sep
10

De voorzitter verwelkomt het nieuwe seizoen

Op het moment dat ik dit schrijf, staan we aan de vooravond van het nieuwe seizoen. Komend weekend start voor alle teams weer de competitie waarop ieder team zich terdege heeft voorbereid. De trainingen zijn gestart en ook de nodige oefenwedstrijden zijn al gespeeld.

Aan het einde van het afgelopen seizoen is een aantal vaste trainers en begeleiders gestopt. Zij hebben hun carrière elders voortgezet of hun studie opgepakt. Het heeft daardoor wat extra inspanningen gekost om alle trainingsuren goed in te vullen, maar naar ik begreep zijn (vrijwel) alle hiaten nu opgevuld.

Niet alleen het werven van de nieuwe trainers voor het nieuwe seizoen is gerealiseerd; ook het maken van de barschema’s met daarbij het inwerken van nieuwe barhoofden, het inroosteren van de scheidsrechters, het indelen van de wedstrijdschema’s met voor dit jaar een nieuwe Wedstrijdsecretaris Junioren (Marielle, veel succes!) is in volle gang. Alle radertjes om het geheel goed te laten draaien zijn werkzaam.

Kortom, er zijn weer veel vrijwilligers actief betrokken geweest in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Zonder vrijwilligers zou de club zich niet zo kunnen manifesteren als wij allemaal zouden willen. En er zijn nog de nodige vacatures ter invulling. De eerstkomende weken zal er actief naar diverse vrijwilligers worden gezocht, u kunt dan door een of meerdere bestuursleden worden aangesproken of u uw kwaliteiten wilt inzetten voor de club. En kunnen wij u niet vinden, u kunt ons altijd benaderen!!.

Zoals ik in de eerste Glossy had aangegeven, is het clubhuis recentelijk van buiten opgeknapt. Een frisse kleur en een frisse uitstraling, zodat we de komende jaren weer vooruit kunnen. Maar ook de binnenkant van het clubhuis verdient een opknapbeurt. De keuken en de aanwezige apparatuur is hard aan vervanging toe en daarnaast zou het mooi zijn als we voor de openslaande deuren naar het terras een overkapping konden plaatsen.

Om een aanzet te geven om dat te kunnen realiseren is er voor 16 januari 2016 een veiling gepland. Een veiling van allerhande items voor iedere portemonnee toegankelijk en binnen ieders budget passend. Variërend van paraplu’s tot aan weekendje(s) weg. Voorafgaand aan de veiling zal er een nieuwjaarsbijeenkomst worden gehouden. Een uitgelezen moment om een ieder de hand te schudden en met elkaar het glas te heffen op het nieuwe jaar en op onze fantastische club.

Noteer de datum (16/01/16) vast in uw agenda, al verwacht ik niet dat het evenement u zal ontgaan. Een speciaal team is al met de voorbereidingen gestart en zal binnenkort van zich laten horen.

Voordat het zover is, staat het eerste toernooi gepland, met de komst van het derde veld behoort dat nu allemaal tot de mogelijkheden. Op 10 oktober 2015 is het Oktoberfest Trimmerstoernooi, waar wij Trimmers-teams van andere clubs zullen verwelkomen. Ook het G-hockey toernooi zal dit seizoen plaatsvinden.

Maar nu eerst de start van de competitie. Ik bedank hierbij onze enthousiaste vrijwilligers, trainers en commissies voor hun tomeloze inzet en wens natuurlijk ook alle leden, ouders en alle belanghebbenden een zeer sportief en gezellig seizoen toe.

En denk daarbij aan de regels van Sportiviteit en Respect, zowel binnen het veld als daarbuiten!

 

Met sportieve groet,

Jan Karel Sterkenburg
Voorzitter

Gerelateerde nieuwsberichten

De nieuwe velden worden steeds meer realiteit

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.