header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Sep
17

Kavels gezocht voor de Hisalis veiling op 16 januari 2016

In navolging van diverse succesvolle veilingen bij organisaties en (sport)clubs in onze regio zal op zaterdag 16 januari 2016 voor het eerst sinds jaren een HC Hisalis-veiling georganiseerd gaan worden.

Deze veiling, die gecombineerd wordt met een gezellige Nieuwjaarsborrel, zal plaatsvinden in ons eigen clubhuis. Onder leiding van veilingmeester Jaap Meiland zal een veelvoud aan kavels geveild gaan worden met als doel een mooi bedrag bijeen te brengen om een aantal hoognodige verbeteringen aan het clubhuis van onze club.

De veilingcommissie is op dit moment druk doende om een gevarieerd aanbod aan te veilen kavels te kunnen presenteren. Hierbij doen wij ook graag een beroep op onze eigen leden.

Dus mocht je op persoonlijke titel, via je eigen bedrijf, werkgever, netwerk of op welke wijze dan ook in de gelegenheid zijn hier een bijdrage aan te kunnen leveren, dan nodigen wij jou van harte uit om contact op te nemen met de veilingcommissie door middel van een bericht naar [email protected].

De veilingcommissie kijkt uit naar alle reacties om deze eerst HC Hisalis-veiling tot een daverend succes te brengen!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.