header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Sep
29

De Bovelander Hoofdklasse & hockeyfundag op HC Hisalis

In de herfstvakantie organiseert Bovelander bij Hisalis de hoofdklasse en de hockeyfundag. Dit zijn leuke en leerzame dagen voor jeugdleden en de kans om de hoofdklasse spelers op onze club te ontmoeten!

Programma herfstvakantie 2015:


Wanneer
Wat
Voor wie
Aanmelden
22 oktober
Hoofdklasse Hockeydag
10 t/m 15 jaar
Klik dan hier
22 oktober
Hoofdklasse Keepersdag
10 t/m 15 jaar
Klik dan hier
22 oktober
Hockeyfundag
7 t/m 10 jaar
Klik dan hier

Hoofdklassehockey- en keepersdag (10 t/m 15 jaar)

De hoofdklassehockey- en keepersdag is een speciale dag voor alle enthousiaste hockeyers en keepers tussen de 10 en 15 jaar. Hier verbeter je niet alleen je hockeyskills, maar kom je ook rechtstreeks in contact met verschillende spelers uit de hoofdklasse. Een unieke kans om training te krijgen van de Hoofdklassespelers van ons land. In twee trainingsblokken en tijdens een masterclass worden allerlei technieken getraind waardoor je na deze dag een hoop nieuwe vaardigheden hebt geleerd of verbeterd.


Hockeyfundag (7 t/m 10 jaar)

De hockeyfundag is een hele dag lekker hockeyen en spellen spelen met ervaren Bovelander-trainers voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar. De perfecte sportieve dag tijdens een schoolvakantie, en als er vaak even geen reguliere hockeyactiviteiten zijn op je eigen club. De hockeyfundag is een combinatie tussen fanatiek trainen, wedstrijd spelen en grappige hockeykampspelen. Dus eigenlijk een hockeykamp in één dag waar je alleen óf samen met je vrienden of vriendinnen naar toe komt.


Bijlage