header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Dec
30

Particuliere sponsor schenkt shirts aan alle keepers van Hisalis

Op donderdag 3 december vond de eerste keeper-zaaltraining van dit seizoen plaats in de sporthal aan de Ruishornlaan. Halverwege deze speciale training, tijdens de wisseling tussen de CD- en AB-jeugd, werden de keepers en de keepertrainers verrast door een speciaal bezoek van Chris Laarman en Nadja Schattel. 

Chris en Nadja, beide actieve trimmers bij Hisalis en met meerdere keepers binnen het gezin brachten vlak voor Sinterklaasavond een bijzonder mooi kado, namelijk een persoonlijk keepersshirt voor alle jeugdkeepers en keepertrainers van Hisalis! 

Vanuit een toepasselijke juten Sinterklaaszak toverde Chris tijdens de training voor iedere keeper en keepertrainer zijn of haar persoonlijke shirt tevoorschijn. Deze particuliere sponsoring hebben zij geheel zelf bedacht, gefinancierd en uitgevoerd. Een paar maanden eerder was het Chris tijdens een keepersclinic in Noordwijk opgevallen dat de keepers bij de ons omringende hockeyclubs beschikken over een 'echt' en uniform clubshirt. De keepers van Hisalis beschikten echter nog niet over zo’n clubshirt. Dat was voor Chris en Nadja reden om voor alle jeugdkeepers van Hisalis een gepersonaliseerd shirt te laten maken. Op deze manier, vonden Nadja en Chris, stralen de teams van Hisalis nóg meer uit tijdens de wedstrijden, maar bovenal bevordert het de al aanwezige hechtheid binnen de keepersgroep.

Chris en Nadje zochten contact met een leverancier dat vervolgens tot een prachtig ontwerp wist te komen. Het eindresultaat is ontegenzeggelijk een bijzonder fraai Hisalis-shirt geworden. Keepers spelen verplicht in een sterk afwijkende kleur van het spelerstenue en er is na het nodige denkwerk uiteindelijk voor een stijlvolle azuurblauwe teint gekozen. De leeuw uit het logo prijkt prominent op het shirt, en de kleuren van de club komen subtiel terug in een verticale baan op de voorkant. Uiteraard ontbreken naam en nummer niet op het shirt.

Uit de foto's van de keepers in hun nieuwe shirts blijkt duidelijk hoe gelukkig ze allemaal zijn met de nieuwe outfit. Chris en Nadja; namens de club, alle keepers en de keeperstrainers bedanken we jullie oprecht voor deze geweldige sponsoring!