header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
17

24 april; Geef kinderen de mogelijkheid om te hockeyen

Lieve hockeyliefhebbers. Zondag 24 april staat er een bijzondere dag op de agenda op hockeyclub Hisalis. Wij hebben allemaal een ding gemeen en dat is hockey. Nu is het voor ons best makkelijk om te gaan hockeyen maar dit is voor kinderen in Afrika een stuk moeilijker.

Zij hebben geen materiaal en geen geld om te gaan hockeyen. Natuurlijk willen wij dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen hockeyen. En daarom organiseren wij de Kadishdag. Kadish is een stichting die zich inzet om kinderen aan het hockeyen te krijgen in Afrika, zodat zij niet het verkeerde pad op gaan. Ook proberen zij coaches te helpen zodat ze een goede toekomst te gemoed kunnen gaan. Dit doen zij met verschillende acties in Nederland en Afrika. Hierover kun je meer lezen op www.kadish.nl

Deze zondag staat in het teken om zoveel mogelijk geld op te halen en dit gaan wij doen met verschillende activiteiten maar je kan ook een donatie doen. Een van de activiteiten is om als team zoveel mogelijk lege flessen in te zamelen, deze breng je 24 april naar de club. Het team met de meeste lege flessen krijgt ook nog een leuke prijs.

Ook kan je alleen, met vriendjes en/of vriendinnetjes of met je hele team een taart bakken. Deze taart wordt geproefd en er wordt door een jury bepaald wat de lekkerste taart is. Daarna worden jullie taarten verkocht voor het goede doel.

Bijna de hele dag krijgen jullie de mogelijkheid om mee te doen aan het Skills parcour. In dit parcour komen verschillende hindernissen te staan die je met bal en stick moet ontwijken. De tijden worden bijgehouden zodat we uiteindelijk een winnaar krijgen. Voor een kleine vergoeding mag je meedoen aan het skills parcour.

Hetzelfde geldt voor het scoren in gaten op doel. Er worden hoepels opgehangen op verschillende plekken in het doel. Elke hoek is een aantal punten waard. Wie scoort de meeste punten?

Ik hoop jullie allemaal zondag 24 april op de hockey te zien!

Tiza Onana (we zien elkaar),
Anne van Tol

Tijdstip

Start Activiteit

11.30-12.00

Huldiging zaalkampioenen

12.30-14.30

Inleveren lege flessen

12.45-14.15

Wedstrijd Dames 1

13.00-16.00

Skills parcour

13.30-14.15

Inleveren taarten

14.15-16.15

Wedstrijd Heren 1

16.20-16.45

Scoren in gatennet doel

17.00

Afsluiting

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.