Wedstrijdverslagen H1/D1 Jun
13

Dames 1 houdt Scoop Delft op gelijke hoogte: 1-1

De laatste wedstrijd van dit seizoen speelde zich af bij Scoop in Delft. Scoop kon Hisalis al niet meer inhalen, maar de teams lieten de toeschouwers een leuke wedstrijd zien waar echt om de dagzege  gestreden werd. Hisalis was sowieso al zeker van handhaving van hun positie in de 3e  klasse voor volgend seizoen.

Na een goede voorbereiding begon Hisalis scherp aan de wedstrijd en zette vanaf de eerste minuut Scoop flink onder druk. Helaas lukte het de bezoekers niet om deze kansen te benutten. Ook Scoop begon kansen te krijgen, maar door goede reddingen van de verdediging wist Hisalis de 0 te behouden. 1 minuut voor rust creëerde Hisalis een mooie aanval, met een één tweetje in de cirkel wist Manon Rietbroek  het mooi af te maken. Na de rust waren opnieuw goede combinaties en dito samenspel te zien, maar dit werd niet beloond met doelpunten. In een moment van onoplettendheid ontsnapte Scoop aan de druk van Hisalis en rolde de bal toch nog in het doel: 1-1. Scoop probeerde nog de 3 punten binnen te halen door de keeper te wisselen voor een veldspeelster. Hisalis hield het echter achterin goed dicht en het bleef bij 1-1 gelijkspel.